Nowe Budynki

Temat dostępny też na forum: Hydepark
I bedziemy mieli nowe budynki na Przymorzu. 6 nowych bloków powstanie przy Dekathlonie.
Przymorze z zielonej dzielnicy zamienia się pomału w betonową dżungle.
Dzieki naszemu develeporskiemu prezydentowi miasta , za 3-4 lata z Przymorza , z Zaspy podróż do centrum bedzie trwała kilka godzin.
Czekam teraz na zalanie betonem nadmorskich wydm.
Trzeba o tym mówić , pisać jak najwięcej i jak najczęściej , może w końcu ludzie obudzą się z letargu.
Nie można niszczyć fujego , zielonego osiedla jakim jest Przymorze.
Developerzy już chyba wystarczająco nachapali się w Gdańsku.
Piszcie piszcie ... niechaj bedzie o tym coraz głośniej.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: Nowe Budynki

Macie skutki głosowania na Adamowicza.
Lata temu powinien zostać wygnany z roli prezydenta. Mało Wam afer?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

Re: Nowe Budynki

Myślę , że istnieją kompromisy. Rzecz w tym, że nie istnieje debata publiczna wpływająca na podejmowane decyzje czyli demokracja.
Decyzje są podejmowane autorytarnie przez cwaniaków przedkładających interes prywatny nad publiczny.
Taki model demokracji to demokracja fasadowa, tyko z nazwy, przepełniona hipokryzją, bowiem na papierze i w sferze PR, wszelkie decyzje są wyrazem tzw. "głębokiej troski o mieszkańców" co należy czytać "całujcie nas w d..."
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Przedszkole 49 Miś, ul. Śląska - proszę o opinie. (28 odpowiedzi)

Drogie mamy, napiszcie proszę jakie są Wasze doświadczenia z tym przedszkolem. Będę bardzo...

gdzie chodzicie do stomatologa? (14 odpowiedzi)

Gdzie chodzicie do stomatologa częściowo refundowanego przez NFZ? proszę o rady i namiary na...

Szukam towarzystwa (48 odpowiedzi)

Hej, jestem kobietą po 40, nie mam dzieci. Kilka miesięcy temu rozstałam się z mężem, u związku z...