Nowe Karwiny

Temat dostępny też na forum: Nowe Karwiny
Inwestycja powstaje w dzielnicy Karwiny, a więc w okolicy, gdzie od lat istnieje rozwinięta infrastruktura dzielnicowa: są tu szkoły, przedszkola, sklepy, obiekty rekreacyjne, sportowe i inne udogodnienia. Ważną zaletą lokalizacji jest położenie nieopodal lasów Trójmiejskiego Parku Krajobrazowego, co daje możliwość uprawiania dowolnej aktywności na świeżym powietrzu tuż obok miejsca ...
więcej
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

U

A skąd wiadomo na pewno czy te stare
budynki spółdzielni będą otynkowane te obok bo jak nie to widok przedni czy kasy starczy.
Tu przedstawiono tylko bajkową wersję.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Taaa

Mieszkania miały być oddane we wrzesniu, jest grudzień i cisza .
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Taaa

Nam powiedzieli ze będą na koniec Lutego 24
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Szukam osób które kupiły mieszkania w tym konglomeracie spółdzielczo - deweloperskim.

Czy też ma ktoś taki sam kontakt z Panią Sandrą z biura Tyszkiewicz która zwodzi i nie ma pojęcia o czym mówi ?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Też mam kupione mieszkanie i to jest jakaś tragedia. Brak informacji o wydaniu mieszkań. Brak jakichkolwiek informacji.

Też mam tam kupione mieszkanie i szukam kontaktu z ludźmi którzy kupili tam m8eszkanie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Szukam osób które kupiły mieszkania w tym konglomeracie spółdzielczo - deweloperskim.

Kontakt jest bardzo ciężki! Deweloper też porażka. Czy ktoś ma jakieś informacje o odbiorze mieszkań?

Mam tam kupione mieszkanie i szukam kontaktu z inwestorami

Dzień dobry,
rownież mam tam zakupioną nieruchomość. Niestety nie posiadam jakichkolwiek informacji o terminie wydawania lokali.

Deweloper mówi że to wszystko wina Urzędu Miasta Gdynia. Możliwe... Ale z drugiej strony jak by wszystko było zrobione prawidłowo to nie musieliby robić poprawek. Może do końca sierpnia się uda? Zaraz będzie roczne opóźnienie...

Witam Państwa którzy kupili . Czy ktoś odebrał mieszkanie ?

Czy jest jakaś grupa społeczność online żeby pogadać ?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Możemy się wymienić kontaktem pozdrawiam

alloggiopl@wp.pl

Proszę o kontakt

Wysłałem kontakt pozdrawiam

Wg Tyszkiewicz Nieruchomości to wydania maja być od czwartku ale nie ma jeszcze harmonogramu... Przydałaby się grupa na fb :)

Wydanie lokali to jedno ale pytanie czy jest uzyskana zgoda na użytkowanie lokali...

Inne tematy z forum

angielski Early Stage (3 odpowiedzi)

Czy ktoś ma jakieś opinie o tej szkole językowej? Prowadzą zajęcia w szkołach.