Nowe Kolibki

Nowe Kolibki powstają pomiędzy Gdynią a Sopotem, w miejscu które znajduje się blisko głównej arterii komunikacyjnej Trójmiasta, ale jednocześnie otoczone jest ciszą i spokojem jak na przedmieściu. Zaledwie kilka kroków jest stąd do lasu pełnego tras pieszych i rowerowych, niewiele dalej jest na plażę. Nieopodal powstającego osiedla znajduje się także rozbudowana galeria handlowa oraz ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Yumbo

Powinni wyłożyć płytami Yumbo tak się robi w północnych dzielnicach Gdyni
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Osiedla IK

mają to do siebie, że wyglądają dobrze mimo upływu lat. Wystarczy spojrzeć na starsze inwestycje tego dewelopera (nawet sprzed ponad 10 lat) i samemu ocenić trwałość. Mało kto może się pochwalić takim poziomem wykonania.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 4

Jaka to liga okaże się za 3-4 lata, to starsze osiedle tez kiedyś było nowe i drogie z tego co pamietam
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3

Nie ta liga finansowa

żeby sobie pozwolić na problemy takie jak grzyb na ścianach czy zapach stęchlizny. Takie rzeczy często mają miejsce w tanim budownictwie bez względu na to, gdzie jest położone osiedle. Wystarczy, że prysznicem popsikasz na ścianę i już wyjście tego dziadostwa murowane... W tym przypadku mieszkańcy nie muszą się tym martwić bo to luksusowa inwestycja, więc jakość jest zawarta w cenie. A nauczyć się omijać korki trzeba bez względu na to gdzie się mieszka, o ile mówimy o dużym mieście. Normalna część miejskiej rzeczywistości
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 7

Re: Nowe Kolibki

Osiedle wybudowane na terenach podmoklych. Zapytaj ie mieszkańców z naprzeciwka ( z tego starszego osiedla) jaki grzyb im wychodzi na ścianach i czuć stęchlizną. To po pierwsze. Po drugie wyjechać na Al. Zwycięstwa aby wyjechać z Bernadowskiej pod wiaduktem np. o 8.00 rano wiąże się z oczekiwaniem na światłach nawet kilkadziesiąt minut. O tym wszystkim wam Invest Komfort nie powie.
popieram tę opinię 36 nie zgadzam się z tą opinią 18

moja ulubiona

moja ulubiona inwestycja w Trójmieście... najlepsza lokalizacja: mnóstwo, mnóstwo natury i pięknej zieleni.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 20

Świetny design

Wygląda naprawdę dobrze i ta okolica... Robi wrażenie!
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 27

Zieleń

Właśnie tego często brakuje przy nowych osiedlach, kilka krzaczków i bloki. A tu wygląda bardzo estetycznie i zieleni mnóstwo.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 26

Piękne :) Invest Komfort mnie zaskakuje, niespecjalnie śledzę inwestycje deweloperów więc dopiero się dowiedziałam o tej. Robi wrażenie.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 34

Bzdura

Chyba nie byłeś nigdzie indziej w świecie )-:
popieram tę opinię 37 nie zgadzam się z tą opinią 5

Tam dalej az głowa podskakuje od przejezdzajacych pociągów? Ciekawe czy będą tam lozka się przesuwać i stoly bo niezle trzesie, to przy samych torach jest ciekawe kto dal na to pozwolenie?
popieram tę opinię 58 nie zgadzam się z tą opinią 18

sluchajcie mam pytanie czy nie uwazacie ze ta bernadowska to wygwizdowo ? ni to sopot ni gdynia - jedziesz wyboista droga z dala od wsyzstkiego i nagle kilka budynkow ? Wszystko fajnie tylko ceny chyba jak z kosmosu
popieram tę opinię 66 nie zgadzam się z tą opinią 18

no pieknie spzredawcy IK reklamują inwestycje...

ha ha, jw
popieram tę opinię 46 nie zgadzam się z tą opinią 16

Trójmiasto jest najpiękniejszym miejscem na ziemi

a to jest kolejny dowód na to :)
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 53

wow

mieszkam niedaleko, a nawet nie wiedziałem o tej budowie. Salon fitness robi wrażenie. Lokalizacja wymarzona, pewnie mieszkania pójdą jak ciepłe bułki. :)
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 63

Inne tematy z forum

Perła Księcia Kiejstuta - opinie i oceny (7 odpowiedzi)

Perła Księcia Kiejstuta powstaje w dolnej części Małego Kacka - blisko głównej osi komunikacyjnej...

Dragon City Cheats 2020 (3 odpowiedzi)

just grab dragon city resources! we know you donвЂt want to spend your money on a...

Solano (19 odpowiedzi)

Kompleks powstanie w dobrze skomunikowanym miejscu Gdyni. Sąsiedztwo ulicy Wielkopolskiej...