Nowe Kolibki

Nowe Kolibki powstają pomiędzy Gdynią a Sopotem, w miejscu które znajduje się blisko głównej arterii komunikacyjnej Trójmiasta, ale jednocześnie otoczone jest ciszą i spokojem jak na przedmieściu. Zaledwie kilka kroków jest stąd do lasu pełnego tras pieszych i rowerowych, niewiele dalej jest na plażę. Nieopodal powstającego osiedla znajduje się także rozbudowana galeria handlowa oraz ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mam już dość tych strzałów na Bernadowskiej

Dziś jest sobota, strzały słychać od rana. Wiem, że będą strzelać cały dzień. Jutro też. Płakać się chce... z bezsilności.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 1

To się w głowie nie mieści, że można otworzyć strzelnicę w parku krajobrazowym ludziom pod oknami
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ta strzelnica to jawna kpina z mieszkańców

Mnie odstraszył. Wystarczył jeden spacer po lesie w otoczeniu ciągłego huku z broni palnej

strzelanina na Bernadowskiej

Czuję podobnie. Moje mieszkanie było trochę tańsze, ale huki strzałów bolą mnie tak samo.

Inwest Komfort nie powinien reklamować tej okolicy jako spokojnej

Sąsiednią Zwycięstwa i przejeżdżające czasami pociągi słychać jako odległy szum. Czasami wcale, zależy od kierunku wiatru chyba. Przestałam to w ogóle zauważać, ale do wystrzałów z broni palnej nie mogę przywyknąć. To bardzo drażniące dźwięki.
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 0

A miało być tak spokojnie

W niedzielę też strzelali :(
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0

Strzelanie od poniedzialku do soboty wlacznie!!!

Ta strzelnica jest fatalna. Huk slychac non-stop. I to ma byc wypoczynek w swoim mieszkaniu za 1,5 banki. Petycja napisana i niestety guzik z petelka. Wlasciciel strzelnicy wygral. Trzeba bedzie to mieszkanie sprzedac i to jak najszybciej. A mialo byc tak pieknie i spokojnie:((((
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nieznośny huk wystrzałów

Smutna sprawa z tą strzelnicą, bo osiedle piękne. Z tego co tu czytam raczej odstrasza chętnych od zakupu, ale to zrozumiałe. Sama niezbyt chętnie chodzę tam na spacer, bo nie uważam, aby strzały w lesie były czymś relaksującym
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 2

Okolica

Też się zachwyciliśmy okolicą. A potem narodowcy otworzyli strzelnicę obok. Koszmar.

Cena mieszkania

Odkąd otworzyli strzelnicę wartość tych mieszkań musi spadać. To jak z lotniskiem albo innym hałasem
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

Szkoda miejsca

Faktycznie ta strzelnica to hałasuje, a w lesie obok jest jeszcze głośniej
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Gdyby nie strzelnica

Chciałam tam zamieszkać z powodu lokalizacji, ale przy strzelnicy to wykluczone.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Strzelnica na Bernadowskiej

Przykra sprawa z tą strzelnicą. I dla ładu i dla mieszkańców
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

Strzelnica

Odpoczynek pod ostrzałem za strzelnicy
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 2

Strzały, huki i wybuchy

Są tacy co kupują mieszkania przy lotnisku, Na pewno są tacy, co lubią odgłosy wojny. To osiedle dla nich
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

A chciałabyś mieszkać obok otwartej strzelnicy? To tam właśnie
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

Strzelnica

Mamy podobnie w Rivusie na przeciwko. Strzały od rana do wieczora. Nawet w weekendy nie dają odpocząć
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

Strzały w lesie

Co to za odpoczynek wśród ciągłych strzałów w lesie?
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jestem jednym z mieszkańców właśnie. Mam już tak dosyć tej strzelnicy, że co weekend wyjeżdżam w spokojniejsze miejsce. A miałem mieszkać w spokojnym miejscu

Kto świadomy kupi mieszkanie w sąsiedztwie otwartej strzelnicy?
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Solano (19 odpowiedzi)

Kompleks powstanie w dobrze skomunikowanym miejscu Gdyni. Sąsiedztwo ulicy Wielkopolskiej...

Dragon City Cheats 2020 (3 odpowiedzi)

just grab dragon city resources! we know you donвЂt want to spend your money on a...

Perła Księcia Kiejstuta - opinie i oceny (7 odpowiedzi)

Perła Księcia Kiejstuta powstaje w dolnej części Małego Kacka - blisko głównej osi komunikacyjnej...