Nowe Kolibki

Nowe Kolibki powstają pomiędzy Gdynią a Sopotem, w miejscu które znajduje się blisko głównej arterii komunikacyjnej Trójmiasta, ale jednocześnie otoczone jest ciszą i spokojem jak na przedmieściu. Zaledwie kilka kroków jest stąd do lasu pełnego tras pieszych i rowerowych, niewiele dalej jest na plażę. Nieopodal powstającego osiedla znajduje się także rozbudowana galeria handlowa oraz ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jakie zielone płuca? Przecież to ten las, w którym na okrągło słychać strzały ze strzelnicy.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

Piękne otoczenie

chciałabym mieszkać tak blisko zielonych płuc Trójmiasta...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 10

Widziałam ostatnio w telewizji

niesamowite osiedle, nie wiedziałam, że takie mamy w Gdyni.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9

na razie nic się zmieni w tym temacie, Miasto twierdzi, że nie ma podstawy prawnej.

https://www.gdynia.pl/bip/2019-6,7986/petycja-o-likwidacje-strzelnicy-zlokalizowanej-w-gdyni-malym-kacku-przy-ul-bernadowskiej-ze-wzgledu-na-szczegolna-uciazliwosc,542544
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

Super

wow
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 11

Czynnik decydujący

Dla mnie była nim oczywiście lokalizacja. Osiedle ma dobre połączenie z całą aglomeracją i jest położone blisko plaży, w dodatku przy samych "zielonych płucach Trójmiasta".
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7

Wymarzona lokalizacja

Zgadzam się z poprzednikami: osiedle ma naprawdę wymarzoną lokalizację. Żadna inna inwestycja w Trójmieście nie oferuje bliskości lasu, morza oraz Gdyni i Sopotu naraz.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

Co nie zmienia faktu, że bardzo dobrze się tam mieszka a osiedle jest piękne
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5

no niestety słychać je baaaardzo wyraźnie..., więc szczególnie latem zdecydowanie przeszkadzają.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 0

Osiedle jest spory kawałek od strzelnicy

także odgłosy nie powinny przeszkadzać ze względu na odległość
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 17

a ja czekam góra 5 min na światłach

i to w porannym szczycie wioząc dzieci do szkoły.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3

Gdyby nie strzelnica w sąsiedztwie... to byłoby najpiękniejsze i najlepiej położone osiedle w Trójmieście...śliczne budynki w otoczeniu zieleni a jednocześnie wszędzie blisko.
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 5

Na tyle blisko że słychać huk wystrzałów. Atrakcja to może dla użytkowników strzelnicy... dla okolicznych mieszkańców to ogromna uciążliwość!
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie tak znowu obok

a poza tym to raczej zaleta - kolejne atrakcyjne miejsce w okolicy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 20

niestety, obok otworzyli strzelnice... i juz po spokoju!
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 1

Bardzo dobre rozwiązanie lokalizacyjne. Na próżno szukać drugiego tak spokojnego, zielonego i pięknego osiedla, które równocześnie znajduje się tak blisko dwóch prężnie rozwijających się miast.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 8

Cudowny klimat

Świetna inwestycja. Pracuję pod presją, nierzadko w stresie, więc potrzebuję spokojnej okolicy, w której mogę się zrelaksować i oderwać od obowiązków. Nowe Kolibki mi to zapewniają - w każdej chwili mogę założyć słuchawki i skorzystać z pięknego, leśnego otoczenia.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 20

Dojazd

Deweloper na 100% zadba o komfortowy dojazd. Nie mam co do tego żadnych wątpliwości.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

Niekoniecznie

Przyjedż na północne dzielnice to zmienisz zdanie
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Solano (19 odpowiedzi)

Kompleks powstanie w dobrze skomunikowanym miejscu Gdyni. Sąsiedztwo ulicy Wielkopolskiej...

Dragon City Cheats 2020 (3 odpowiedzi)

just grab dragon city resources! we know you donвЂt want to spend your money on a...

Perła Księcia Kiejstuta - opinie i oceny (7 odpowiedzi)

Perła Księcia Kiejstuta powstaje w dolnej części Małego Kacka - blisko głównej osi komunikacyjnej...