Nowe ale z problemami

Przedszkole (a w zasadzie punkt przedszkolny - placówka nie spełnia kryteriów bycia przedszkolem) ładne, nowe, z przyzwoitą kadrą. Na plus na pewno obecność angielskiego. Dość wysoka cena (nie jest przedszkolem więc nie otrzymuje dofinansowania). Największym minusem jest jednak lokalizacja. Niby pięknie przy samym lesie ale utworzone w lokalu mieszkalnym a nie usługowym. W efekcie wejście jest nie z ulicy tylko przez teren osiedla i wspólną klatkę schodową.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Nowe ale z problemami

Dość długo były tylko trzy opinie, natomiast jak tylko pokazała się moja, podkreślająca nie tylko plusy ale też niedogodności placówki, to stał się cud. Nie dość, że moja opinia została ocenzurowana o najważniejsze krytyczne uwagi i to pomimo, że były one oparte na faktach to jeszcze natychmiast pojawiły się dwie oceny w 100% pozytywne. Biorąc pod uwagę niewielką ilość rodziców którzy zdecydowali się oddać dziecko do tego punktu przedszkolnego, niedługo będzie więcej pozytywnych opinii niż rzeczywiście uczęszczających dzieci. Osoby zainteresowane obiektywnym spojrzeniem na problemy przedszkola zachęcam do odwiedzenia forum osiedlowego Apartamentów na Polanie. Kasia M.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

No proszę "cudów" część dalsza, nagle, po wpisaniu mojego komentarza na forum, dwie oceny na pełną "szóstkę" zniknęły...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Kobieto a Ty się nudzisz??? Oddałaś dziecko do przedszkola i nie masz co robić??? Do pracy idź i zajmij się sobą a jak nie to zacznij czytać.
Pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0