Nowe koleżanki poszukiwane :)

Temat dostępny też na forum: Kobieta Poznajmy się
Hey, wiem ten wątek bardzo często się pojawia tutaj na forum :) ale postanowiłam go odświeżyć :) a więc chętnie poznam jakąś nową koleżankę lub też koleżanki, które tak jak ja nie mają z kim wyjść , poplotkować , iść na jakąś imprezę itp. :) Oczywiście bez żadnych podtekstów :) jestem hetero i szukam dokładnie takich samych koleżanek :) uważam, że jest to dobra forma na poznanie kogoś nowego i ciekawego ( poznałam już przez ten portal 2 dobre koleżanki), więc może i tym razem się uda. Coś o mnie - mam 26 lat, mieszkam w Gdańsku , obecnie nie mam faceta, więc mam bardzo dużo wolnego czasu, którego nie chce mi się marnować na siedzenie w domu - szkoda życia w końcu :)tak więc chętnie poznam dziewczynę w podobnym wieku i najlepiej z Gdańska , które również mają dość spędzania wolnego czasu w domu na kanapie i przed tv:)

Jeżeli któraś z Was ma ochotę się poznać zapraszam - natalinka2013@wp.pl :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Nowe koleżanki poszukiwane :)

jesli cie interesuje 20 lat z Gdyni to napisz mloniczka55@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ikona090392@wp.pl piszcie,mam 21lat i chetnie poznam fajnych znajomych z 3miasta ;)

Cześć, też rozmyślałam o napisaniu na forum o poszukiwaniu koleżanki, ale wydawało mi się to jakieś takie nienaturalne, myślałam, że nie ma osób z takim samym problemem jak mój. Mimo, że mam faceta to brakuje mi koleżanki, gdyż w Gdańsku mieszkam od kilku miesięcy, na zadupiu. Miasta, klubów i ludzi jeszcze nie znam, więc najzwyczajniej w świecie nie mam gdzie kogoś poznać. Czasu wolnego nie mam zbyt wiele, gdyż pracuję na dziwne zmiany, ale jak już go mam to chciałabym spędzić go w jakiś fajny sposób, a ile można siedzieć z własnym facetem? Z drugiej strony niby mam kilku znajomych, którzy mieszkają w 3m ale nie chcę im się teraz wpakowywać na głowę gdy nigdy nie mieliśmy jakichś specjalnych relacji. Też mam 26 lat :)

tez chetnie kogos poznam ;)
mam 20 lat i jestem w Gdanska ;)

ikona090392@wp.pl :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jestem w szczesliwym zwiazku od roku ,mieszkam sama w gdyni, 22 lata. Lubię imprezy ze smakiem i nutą szaleństwa, zakupy,jak i siedzenie w domu przed tv w piżamie.
Szukam koleżanki z prawdziwego zdarzenia. Wiele razy się przejechałam .
mazziss17@o2.pl

P. - odezwij się do mnie na maila - lenka-881@wp.pl
Inne dziewczyny też zapraszam, również szukam nowych koleżanek, jestem z Gdańska : )

ja też szukam koleżanek, mogę pisać?

Hejka, jestem z Gdańska, kontretnie z Wrzeszcza. Mam 25 lat, chętnie poznam jakąś bratnią duszę ;)

mój e-mail: evcia.p@wp.pl

Cześć :)

Jestem dosłownie w tej samej sytuacji co Ty! Moje gg 48259948 - odezwij się jeśli masz ochotę!

ja mam lat 28,jestem z Gdańska.Jestem w związku małżeńskim i mam 4 letniego syna.(gosia198526@wp.pl)

Poznam kogos z trojmiasta;) . Jestem z Gdanska i mam 20 lat ;-). Chetnie z kims pogadam, wyskocze na impreze, zakupy, piwko czy cos innego ;)

paulinar14@o2.pl

I ja i ja! ;) jestem otwarta na nowe znajomości i chętnie wyjdę w końcu z domu. Mam 19 lat i mieszkam w Gdyni. joan941@wp.pl

Też jestem chętna może zorganizujemy jakieś wspólne spotkanko w 3 mieście np do jakiegoś clubu albo coś ?;p

Inne tematy z forum

Villa Jaśkowa Dolina (21 odpowiedzi)

Inwestycja powstanie na styku dzielnic Wrzeszcz i Morena, przy pełnej zabytkowych willi Jaśkowej...

poszukuję rzetelnego i kompetentnego Zarządcy (70 odpowiedzi)

Nasza wspólnota chciałaby zmienić zarządcę, w tej chwili zarządza nami Euroformat ale jesteśmy...

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...