Nowe miejsce, nowe życie, nowy cel.

Proszę by wszyscy którym zależy na losach ludzi zwłaszcza tych na poboczu, z PGRów, młodych komunistów, tych co nie zgadzają się z T. i polityką R. wsparli mnie tutaj na nowej platformie, takich co wspierali mnie, a nie atakowali jak Ż. i po ludzku mnie traktującej, życzliwie do człowieka nastawionej lukrecji, o zmianę tego świata. Szczególnie bliska mi atakowanej poniżej pasa była jej życzliwość, pogoda ducha i błyskotliwość umysłu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Teoretycznie władze państw nie powinny sobie wybierać szarego obywatela do ataku gdzieś na prowincji. Ale właściwie dlaczego nie, może będzie to zabawne.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Polega to na tym, że atakują mnie ludzie z odległych miejsc, z dużych ośrodków miejskich, dysponujący potężnym uzbrojonym aparatem władzy, wiedzą, że bardzo trudno byłoby mi ich dosięgnąć. Tak samo postępują A i R i Ż i Ty również.

Wszystko to takie traktowanie "z buta" z wykorzystaniem policji i służb.

Widać, że A nie są zainteresowani moją osobą. Jednak podpłacają mnie dla świętego spokoju. Zatrudniać też już mnie nie chcą.

Ustaliłem (z wielkim trudem), że prawdopodobnie jednoosobowo zaatakowałeś mnie w taki sposób:
Fizyczna blokada mózgu, co czyni ze mnie warzywko.
Wrzaski i obelgi w mieszkaniu - ciągłe, codzienne.
Efekt: bardzo trudne warunki życia, niemożność pracy zawodowej, niemożność pójścia na policję, bo ci też są w zmowie.
Poza tym zastraszanie przez agentów Ż, kiedy tylko wychodzę na zewnątrz.

T i Ż czekają na Twoje raporty. Posłuż się ściegiem overlock w nadawaniu komunikatów. Posadź ziemniaki na zagonie pod lasem.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Nowe miejsce, nowe życie, nowy cel.

Nie muszę się z nikim kontaktować. To Oni się ze mną kontaktują jak trzeba podjąć ważne decyzje. Obecnie takie są podejmowane i zmiany jakie nastąpią będą ważne dla całej ludności Europy.

Re: Nowe miejsce, nowe życie, nowy cel.

Przemuza wyśle Ci brakujące komunikaty w sprawie T. Skontaktuj się z dostawcą kościanych guzików do kożuchów.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Meble do pesjonatu nad morzem (3 odpowiedzi)

Prowadzę nieduży pensjonat nad morzem, który w tym roku chciałbym trochę odświeżyć. Zastanawiam...

Jak sprawić, by nauka przedszkolaka była interesująca? (4 odpowiedzi)

Próbuję zorganizować zajęcia dla mojego dziecka, ale wydaje mi się, że szybko traci ono uwagę....

Najlepszy broker forex w Trójmieście (16 odpowiedzi)

Jak w temacie. Czy ogólnie ma znaczenie gdzie broker ma siedzibę? Z tego co widzę, to wszystkie...