Nowe miejsce, nowe życie, nowy cel.

Proszę by wszyscy którym zależy na losach ludzi zwłaszcza tych na poboczu, z PGRów, młodych komunistów, tych co nie zgadzają się z T. i polityką R. wsparli mnie tutaj na nowej platformie, takich co wspierali mnie, a nie atakowali jak Ż. i po ludzku mnie traktującej, życzliwie do człowieka nastawionej lukrecji, o zmianę tego świata. Szczególnie bliska mi atakowanej poniżej pasa była jej życzliwość, pogoda ducha i błyskotliwość umysłu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Był taki jeden R na innym forum, podejrzewałem, że jest pilotem schwytanym w Wietnamie.
Nazwę miał coś jak Thomas, może był scenarzystą tego show. Facet na wysokim poziomie umysłowym, może trochę podkręcony.
Jeśli schwytano go w powiedzmy 1970 roku, gdy miał np. 22 lata, to rocznik 1948, zgadzałoby się, miał ok. 60 lat w 2008.
Miał wspomnienia z A, ale tylko z lat 60.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

We tam. Ja to już we wszystko uwierzę :]

Skąd niby sztuczne światło na parapecie? Hę?
A promieniowanie z kompa? Te μW czy wręcz nW w.cz.? To pod BTS-ami nic nie rośnie? ;>
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Zanosi się na trwanie kontroli latami, więc po co mam rozpatrywać jakieś teoretyczne możliwe sytuacje?

Przyganiał kocioł rondlowi ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

> próbowałem wczoraj znaleźć i nic

Nie wierzę... ;)

image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

U nas, sam Marek z Niecki jest Komandosem ;)
http://youtu.be/9SW7-8C8kL4

Ps
Kontaktu nie może znaleźć.
Jak ja mam być poważna?

Widać nie jestem żadnym majorem, skoro brutalnie pozbawiono mnie majątku i zwyzywano. Jednak póki jest kontrola, nie wpadnę w wasze ręce.

Ulżyłaś sobie? Taka rozrywka?

Prędzej Twoje wycie stąd usuną niż anonima.
Wara od Niego!
Wara!

1.A to jest możliwy kontakt z Administratorem forum, bo próbowałem wczoraj znaleźć i nic. Ale poprzez prywatną stronę, bez publicznego oglądu? Czy telefoniczny? Ulżyło mi, jak tu przeczytałem, że ktoś podjął taką próbę.
2. Niech się Administratorowi nie wydaje się, że nie spoczywa na nim żadna odpowiedzialność, skoro patrzymy tu wspólnie i gromadnie na rozpad osobowości.
3. To coś w rodzaju patostreamu. P. raven - pisze o wyciu z bólu chorego za ścianą i o pouczeniu go o niestosowności wycia. No tak, to niehumanitarne, ale są poradnie zwalczania odczuwania bólu, miałem taki przypadek w rodzinie. Wycie z bólu i nic nierobienie w związku z tym tylko pogarsza stan wyjącego i tych wszystkich wokół słyszących to, bo tracą siły do życia z "wyjącym" bo chce się po prostu uciec, żeby nic nie słyszeć.
4. Proszę teraz o informację co do p.1, bo nie wierzę, że nic nie można zrobić.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie twórzcie sytuacji chaotycznych zamieszek, bo coś takiego musi zostać stłumione.

To się schowaj przy moich rydzach. Powinieneś zrobić kasę na tej super diecie "tylko patrzeć".
Ha ha ha , ciągle jakieś zapasy , jak na wojnę ?
Idę :) Kawy mi się chce.
Ps
sztuczne światło i promieniowanie z kompa
zaiste, ekologiczna uprawa... i ciepło bijące z baniaka? Twojego? :* :* :* :* :* :* :*

O! Przypomniałaś mi, że mam czernidłaki marynowane. Jeszcze nie degustowałem. Będą mi dziś pasować do obiadu - mielone faszerowane płachetkami. W Stonce była ostatnio łopatka po 12 zeta, tom ich naprodukował pół szuflady zamrażalnika ;)

Nie marudzę. Jestem umęczona pierdołami, z 4ech liter, bezsensami i ogólnie.
Chętnie przytuliłabym się do jakiegoś owłosionego Misia, w różowych skarpetkach i po kolacji z patyków, z czernidlakami, przeżyła ekstazę jednoczesnego "haftowania" i "popuszczanie ściegu", korzystając z oryginalnej aranżacji Twych wnętrz łazienkowych.
Na koniec próba przeciśnięcia się przez otwór wentylacyjny i może odzyskałabym humor :)
Co Ty piep**ysz? To nie są prawie, te same warunki co rok temu. Daj tym nasionom szansę i pozwól wybić w odpowiednim czasie.
Wszystko ma znaczenie.
Ps
Jestem pod nieustannym wrażeniem Twoich zabiegów z cyferkami i "wklejaniem" nasion w te małe okienka.
Zawsze wiedziałam, ze jesteś zboczeńcem ale aż mi się gęba śmieje na myśl o potędze tego zboczenia ;]

Nie marudź.
Rok temu, w prawie tych samych warunkach, wyrosły zarówno czerwone jak i żółte. Fakt, że na sąsiednim parapecie. Ale teraz mają cieplej, bo stoją tuz przy baniaku, który jednak trochę dogrzewa otoczenie. Głownie oświetleniem, bo grzałka jest wyłaczona.
22° musi rybkom wystarczyć i wystarcza.
BTW: sadzonki winorosli do dobrego ukorzenienia się potrzebują ciepłego podłoża. Miałem pomysła, aby wysadzić je na pokrywie baniaka, ale uznałem go za głupi. Równie dobrze a mniej niebezpiecznie dla otoczenia będą rosły na kompie :D

Minus nie ode mnie. "Nowym użytkownikom" nie dane.
"stoją na tym samym parapecie okiennym"
No błagam Cię, co z Ciebie za Ogrodnik, do ciężkiej, zawiesistej
Boże w Niebiosach! Daj mi cierpliwość.
To Pudło jest głuche :* Słodkie ale głuche i powierzchowne... ha ha
Ps
miłej zabawy patyczkami :]

Jaki q,,wa brak ciepła?
Głaszczę, tulę, cmokam i pieszczę :D
A poważnie: żółta i czerwona były wysiane tego samego dnia, do tej samej ziemi i stoją na tym samym parapecie okiennym.
Nasionka również były pozyskiwane i przechowywane identycznie. A źródłem nasion są rośliny wyhodowane w identycznych warunkach, rosnące dosyć losowo (czerwone/żółte), bo rok temu wysiewałem i wysadzałem je bez segregacji rasowej ;]

Dzisiaj pozyskałem patyczki winorośli. Dużo patyczków, z dwóch źródełek. Wieczorem pójdą do piachu.

Nie lubi sąsiedztwa innych warzyw. Musi mieć przestrzeń.
Musisz ku...wa dbać żeby coś z tego było.

Może brak ciepła. Lubi ciepło.

Inne tematy z forum

Vibracje (15 odpowiedzi)

Au revoir, Alain Delon... http://www.youtube.com/watch?v=_ifJapuqYiU

Prezent dla kobiety (174 odpowiedzi)

Co można kupić kobiecie znając się od dwóch miesięcy. Zapraszam do dyskusji panie też mogą...

Jakie dobre męskie perfumy (3 odpowiedzi)

Jak w temacie. Tak do 100 zł.