Nowy Butik Sklep Odzieżowy!!

Temat dostępny też na forum: Moda i uroda
Witam wszystkie Panie
Zamierzam otworzyć butik z odzieżą damską w centrum Gdyni. Butik, w którym będzie można znaleźć coś ciekawego i niebanalnego za bardzo rozsądne pieniądze. Chciałabym stworzyć miejsce gdzie moje klientki ubiorą się do pracy i nie tylko. Jestem bardzo ciekawa czy wśród Was znalazłabym potencjale klientki i czy Waszym zdaniem jest jeszcze "miejsce" w Gdyni na takie butiki. Będę bardzo wdzięczna za wszystkie sugestie!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Nowy Butik Sklep Odzieżowy!!

teraz jestwszystkiego pelno no nie wiem pomysle popatrze

Proszę zajżeć na stronę http://www.art.festina.waw.pl może Panią to zainteresuje.

Pozdrawiam

noo z butikiem to ciezka sprawa :) pelno jest tego wszedzie a ludzie teraz kasy nie maja.. kryzys po prostu.. jak juz to bym otworzyla sklep spozywczy-jedzenie zawsze beda kupowac,na ciuchu oszczedza, ale na jedzeniu nie ;)

Inne tematy z forum

Chore zatoki? (23 odpowiedzi)

Cześć i czołem! Od kilku tygodni mam problemy z przewlekłym katarem i nie mam pojęcia jak sobie...

Gdynia Centrum (Międzytorze) - opinie i oceny (11 odpowiedzi)

Semeko Grupa Inwestycyjna S.A. wspólnie z należącą do grupy PKP S.A. spółką Xcity Investment...

Meble biurowe na zamówienie - najlepsza firma? (21 odpowiedzi)

Hej, szukam firmy z Trójmiasta, która zajmuje się produkcją mebli na zamówienie - chodzi o meble...