Nowy Port / Brzeźno - FRYZJER

Temat dostępny też na forum: Nowy Port Moda i uroda
może jest ktoś kto mógłby polecić lub odradzić fryzjera z Nowego Portu lub Brzeźna
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Nowy Port / Brzeźno - FRYZJER

Polecam p.Alę z falowca u "celiny"
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 15

podbijam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja odradzam taką młodą fryzjerkę z salonu AMELIA w falowcu.Sama do dziś żałuję wizyty w tym miejscu.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 16

P. Iwona lub Brygida z salonu TANIA w pawilonach przy falowcu. Gorąco polecam!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 7

tak, można obie panie polecić , są naprawdę profesjonalistkami :) pracują w salonie Tania obok falowca.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 8

odradzam wogle chodzenie do "Celiny" to jakaś amatorka jest kompletna! Polecam w Brzeżnie salon kosmetyczny(przy torach-nie pamiętam nazwy viz a viz Trocadero) gdzie jest też super fryzjer i miła atmosfera
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ten nowy salon fryzjerski niedaleko sklepu Full bylam polecam :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 9

ja odradzam pania w kreconych wlosach, ktora pracuje w falowcu w Nowym Porcie (albo pracowala, bo po tym jak zniszczyla mi wlosy przestalam tam chodzic)
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 2

ja tez to słyszałam ale mam dla ciebie propozycje idz to tego salonu do p.magdy i z nia pogadaj ona ci poprawi za niewielki koszt ja miałam ten sam problem pani ktora z tamtąd odchodziła tak mi zniszczyła włosy ze magda naprawiła i zrobiła po kosztach ja jestem z niej bardzo zadowolona chodze tam ponad rok i jest super polecam naprawde
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

ja też p.madziule polecam teraz jest w ciąży ale mam nadzieje ze będzie pracować nawet do domu a będę jeździć nie zrezygnuje z jej usług poszłam z polecenia koleżanki i nie żałuje dziewczyna jest naprawde godna polecenia pozdrawiam forumowiczki
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

ja tez tam poszłam ale p.Magdy nie było niestety pani w kreconych włosach p.Kasia tak masakrycznie mnie skrzywdziła swoim niby strzyżeniem ze nikt mi ich nie może poprawic masakra tylko czekam aż ten salon zamkną bo za dużo to oni nie mają ruchu

podpisuję się obiema rękami pod tym postem, chodzę od lat do pań fryzjerek z "Tani" i nigdy się nie zawiodłam; a pani Brygida ma przy tym wspaniałą rękę i talent do strzyżenia, wizażystka ...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 8

Tylko nie Celinę,śmierdzi gorzałką.Polecam p.Agnieszkę.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6

Jak ja byłem ostatnio, żeby się ostrzyc u Pani Celiny to nie śmierdziała, a wręcz przeciwnie :P
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

nie tylko Celina Śmierdzi gorzałą tam gdzie amelia to ta w kręconych włosach też tak wali szkoda że Magda odeszła ja byłam z niej bardzo zadowolona
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Celyna fajna dziewczyna...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

a ja polecam salon Bella donna na Wolności ,prócz zadowolenia z mojej fryzury dodam ze ma super podejscie do dzieci ,strzygla mojego malucha i super sobie poradzila ,jest tv co ulatwiło prace z dzieckiem.Jedynym minusem to jest ze jest troche powolna i gdy przychodze na umowiona godzinę to jeszcze czekam troche czasu nim usiade ,powinna miec pomoc chociaz w postaci ucznia to moze by sprawniej szło
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: Nowy Port / BrzeĹşno - FRYZJER

co sadzicie o salonie bufalus w brzeznie
warto robic dekoloryzacje
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Nowy Port / BrzeĹşno - FRYZJER

polecam Quiris na Gałczyńskiego, fachowa obsługa, wyjdziecie zadowolone :)

Ja polecam salon "Bella donna" stosunkowo nowy na ul. Wolności :).
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Szczerze ODRADZAM salon BELLA DONNA. Ta druga fryzjerka jest fatalna. Niedość tego że strasznie mnie obcięła, z pasemek zrobila centki a poza tym powolna. Zostawiła mnie na fotelu z folią na 15 min nawet nie mówiąc gdzie wychodzi ( a wyszla pod salon na fajke), zero komunikacji z klientem. Z salonu wyszłam z brudną szyją od farby a fryzjerka nawet nie podała mi lustra na koniec zebym zobaczyła fryzurę z tyłu. ODRADZAM, szkoda pieniędzy na tak NIEPROFESJONALNY salon

ponadto w bella donnie nie myją grzebieni, fryzjerka zbiera włosy brudne z podłogi a potem nie myjąc rąk podchodzi do klienta- Żenada. W dodatku jestem zawiedziona że szefowa wgl nie zwróciła jej uwagii

No co Ty nie powiesz jestem w szoku ale ja chodzę do tej szefowej rzeczywiście ostatnio była jakaś nowa na szczęście nie robiła mnie a i tak bym się nie zgodziła ale dobrze ze mówisz .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0