~ciachozkremem
(8 lat temu)
od sądzenia są sądy, ja mogę jedynie wyrażać swoją opinię na czyjś temat a od dłuższego czasu staram się nie oceniać ludzi.
jak można chcieć kogoś poznać a za chwilę uciekać? no mniej więcej tak, że jeżeli poznasz kogoś, kto w żaden sposób nie jest dla ciebie interesujący to raczej nie idziesz dalej w tą relację tylko się wycofujesz :) ale nie wyklucza to chęci dalszego poznawania.
jeżeli chodzi o niedojrzałość i problemy psychiczne to nie możesz tego stwierdzić tylko po jednym poście. być może jest zbyt mało pewna siebie, być może jest niezdecydowana, być może została kiedyś skrzywdzona, być może ma zaniżoną samoocenę i podświadomie poszukuje dowartościowania. możemy dalej gdybać tylko po co ;)
widzisz, ludzie są różni. ty idziesz do przodu,poznajesz kobietę, nie wycofujesz się. znam kobiety, które robią podobnie i tkwią przy swoim mimo, że facet je zdradza albo krzywdzi...bo już złapały więc niech będzie. są tacy faceci, którzy trafiają na beznadziejne kobiety i też tkwią w nieszczęśliwych związkach... wejść w związek to nie problem, problemem jest trafienie na osobę, z którą faktycznie przejdzie się przez życie i będzie się super szczęśliwym.
wolałabym być starą panną niż tkwić w związku,w którym jestem nieszczęśliwa.
poza tym jest jedna bardzo ważna zasada... najpierw musisz się nauczyć być sam ze sobą szczęśliwy i dobry żeby móc być szczęśliwym z drugą osobą i stworzyć z nią dobry związek.
2
0