Nowy Rower :>

witam , dzisiaj w sklepie Buga Sport zakupiłem rower Unibike , rower fajny ale po długiej jezdzie zaczyna bolec tyłek :( , jedyna wada ktora zauwazyłem to niwygodne siodełko , i jadac jakis kawalek siedzenie sie odkreciło ale juz naprawiłem , wiec powiedzcie co sadzicie o tym rowezrze ?? , dokladnie nie wiem jaki uni bike , ale dokladniej chciałbym wiedziec co sadzicie o przezutkach Shimano Altus ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Nowy Rower :>

> dokladnie nie wiem jaki uni bike

No to fajnie musiał wyglądać ten zakup, czy to przypadkiem nie prima aprilis?

> co sadzicie o przezutkach Shimano Altus ?

Jak są wyregulowane, to działają, ot co.

hehe. Nie no gratuluje udanego zakupu... Dostales go na 1 komunie ze nie wiesz co to za model :P ??

A siodelko to wystarczy pochylic do porzodu i mocniej przykrecic i bedzie dobrze:)

ja nie wiem jaki to uni bike bo to nie ja go kupowałem , a siodełko przykreciłem na maxa , przejechałem sie i dalej lata :(( ,

Zazwyczaj na ramie jest marka i model :)

podaj numer seryjny wybity pod ramą, to ci powiem co to zamodel....

rower nazywa sie Mirage Fs , siodełko jest naprawione wszystko w nim gra gites , zrobiłem juz nim 30 km od zakupu i trzyma sie dobrze zobaczymy pozniej :>>

Zmierz rozstaw kół i obserwuj, jak się powiększa... :-)
Chyba że przywalisz ostro w drzewo i wegniesz główkę ramy, to może się pomniejszyć... :-))

A tak serio, to życzę Ci wiele frajdy z jeżdżenia, coraz lepszej kondycji i samych przyjemnych doświadczeń!

dziekuje , planuje jakis wypad jakas wieksza grupka ale jak czytam odległosci to sie boje wyruszyc :> pojerzdze troche to moze sie spotykamy na jakims wypadzie :> , wes napisz do mnie na gg jak ci sie bedzie chciało to sie moza zgadamy jakos :>