Nowy admin na forum ;)

Hej forumowicze,
jak już na pewno zauważyliście trochę pozmieniało się w administracji forum.
Jestem nowym adminem i postaram się działać tak abyście byli w pełni zadowoleni z użytkowania serwisu.
Niestety wiąże się to z kilkoma zmianami do, których trzeba będzie się przyzwyczaić.
Postaram się być na bieżąco z wątkami oraz wiadomościami od was ale mam do was prośbę.
Jeśli tylko zauważycie spam na forum kliknijcie zgłoś do moderacji, jeśli z jakichś względów nie będę odpowiadał na posty skierowane
do admina piszcie na forum@trojmiasto.pl przyśpieszy to odpowiedź.
Jeśli będziecie mieli wątpliwości co do powodów usunięcia waszego wątku lub opinii to też piszcie na ten adres a na pewno wyjaśnię wam co i jak.
Mam nadzieję, że przyzwyczaicie się do mnie i korzystanie z forum w dalszym ciągu będzie dla was frajdą.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Nowy admin na forum ;)

Na jego potrzeby to Geriavit i Prostamol.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Idiotą - jak wspomniałem - to trzeba być żeby nie rozumieć po co powstał poddział polityka w hydeparku ;)))

Ludzie NIE CHCĄ czytać - ani nawet widzieć - twoich wypocin ;) Co jasno dali ci do zrozumienia - wręcz dosłownie, nawet w niniejszym wątku.
Tylko ktoś o bardzo pustym rozumie i płytkim charakterze nie potrafi pojąć tak ostentacyjnie ukierunkowanej niechęci pod jego adresem :D
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

@Zetjot:

Wyodrębnienie działu "Polityka" nastąpiło na wniosek samych Forumowiczów kilka lat temu.
Część osób po prostu nie chce się taplać w politycznych przepychankach a dział Hydepark traktowała jako miejsce na wymianę różnych myśli i opinii, bez ciśnienia politycznego.

Piszę na Berdyczów, bo i tak nie przyjmiesz tego do wiadomości :/
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Człowieku, ogarnij się i pomyśl.

Hydepark, to zapożyczenie z Londynu, jest w Londynie tylko jeden Hydepark przeznaczony do dowolnych tematów. Mnożenie Hydeparków zależnie od tematyki jest dowodem na paranoję. Tego, kto nie rozumie do czego jest polityka już starożytni Grecy określali mianem "idioty".
Jest to typowy schemat ucieczkowy - odmowa wiedzy, ucieczka od wolności i od odpowiedzialnośći.
W tzw. III RP powstał nawet nurt mentalny określany jako "kultura nieodpowiedzioalności". Nie ma odpowiedzialnych za komunizm, za stan wojenny, za ofiary mordów, nie ma odpowiedzialnych za Smoleńsk, nie ma odpowiedzialnych za afery. Moje gratulacje.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

>Ty też jesteś kobietą, więc powinnaś rozumieć tą skomplikowaną jak cholera logikę ;)

Z przykrością Cię poinformuję, że moje myślenie jest inne :)

Brum, brum.

... tak mi się jakoś...;)

Przecież jest kobietą - więc napisała w dziale kobieta :)
Ty też jesteś kobietą, więc powinnaś rozumieć tą skomplikowaną jak cholera logikę ;)

A jeśli o przenoszeniu wątków mowa, to 3/4 wątków z hydeparku powinno znaleźć się w polityce - po to powstał pod-dział polityka, żeby nie spamować hydeparku - jednak jak widać niektórzy mają tak pstro w głowach - pewnie od czytania o konsumpcjonizmie - że im się zupełnie niechcący jakieś 500x pod rząd pomyliło :)))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Przeniesiony.

Adminie, jeśli nadal tu jesteś... Wspomniałam w jednym ze zlikwidowanych wątków, że w dziale Kobieta znajduje się wątek, który powinien być w Motoryzacji. I nie on jeden jest w niewłaściwym miejscu. Czy nikt nie pilnuje przyporządkowywania wątków do działów?

http://forum.trojmiasto.pl/POMPA-WSPOMAGANIA-MERCEDES-A_KLASA-W168-PORADA-t708780,1,45.html

Drogi adminie,

Ten hałas wokół wątku "Zazdrość o penisa" świadczy o powszechnym braku wykształcenia demonstrowanym na forum, bo hasło to nie jest moim oryginalnym pomysłem, ma długą brodę i wąsy.

Ale ta naiwność o czymś świadczy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Sprawdziłem wpisy, prawdopodobnie na skutek błędu doszło do aktywowania blokad. Kilka ostatnich wątków odblokowałem. Ten o znikających postach pozostawię zablokowany ponieważ dyskusja potoczyła się tutaj. Na przyszłość proszę zgłaszać takie rzeczy mailowo pozwoli to szybciej rozwiązywać problemy i je eliminować. Pozdrawiam.

Adminie, usunięty 4-postowy wątek nie łamał regulaminu.

Co do równości to mogę zapewnić że administratorzy obsługujący forum nie kierują się sympatiami czy antypatiami do użytkowników podczas weryfikacji wpisów. Nie oceniamy ich poglądów, płci czy wieku. O pozostawieniu lub usunięciu wpisu decyduje wyłącznie regulamin.

Mikronezjo--sa rzeczy,które panowie ,przykro mi to stwierdzac u kolegów nie widza
wszak to ja jestem ta najgorsza,najpodlejsza,niopanowana w złosliwosci zołza na forum
przeciez za moja sprawa usówane sa wszystkie watki--kazdego
swoje tez pewnie bojkotuje!!!!!!
zła jestem strasznie,,mówiac prawde w oczy
lepsi sa ci ,co opanuja emocje ..umiejetnie przeplataja tekstem i dowala cio w białych rekawiczkach
pokatnie knujac intrygi

dzieki za wsparcie siostro...
pa na mailu..zawsze jak chcesz
zielje taka obłuda ,ze mam to za Tuwimem...

Nie miałam na myśli wątku z Polityki, tylko z HP. A wątek Łowcy o penisie zniknął później niż isztarowy, w którym nie było się do czego przyczepić, a zawierał raptem 4 posty.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

moje watki temu panu nie pasuja

i robi to zlosliwie

tych watkow w tym miesiacu było duzo..

mam je pamietac?

nie chciałm sobie tym zawracac głowy--bo mi nie zalezy zeby tu sie zkims tak bardzo dzielic czy agitowac,nie zalezało mi na tych watkach

chodzi o sam fakt--dlaczego znikaja i z czyjej przyczyny?!

to nie jest fair--pozwalac jednemu,choremu na złosliwosc cżłowiekowi na takie praktyki wobec innych

mamy tu równe prawa,czy sa rónwniejsi???

to były watki dotyczace niemieckiej poprawnosci,koscioła itd--czy to zakazane na forum?
--------------------------
----------------------------
Aradash --gdyby mnie bolało,ze jego nie sa kasowane--to sama zgłaszałabym do moderacji itp--logiczne prawda???

Nie ma ograniczeń co do zgłaszania wątków do moderacji. Nie oznacza to jednak, że każdy zgłoszony post lub wątek zostanie zablokowany.

Pozwolę sobie usunąć wątek z polityki skoro rozmawiamy już tutaj. Pisanie dwutorowe raczej nie ma sensu.

Zdecyduj się...

boli Cię że Twoje wątki są kasowane
czy typowo polskim podejściem:
że jego wątki nie są kasowane?

;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Czy chodzi o ten wątek http://forum.trojmiasto.pl/czy-zeby-miec-te-same-prawa-t710876,1,130.html#npu1 ? Tak jak pisałem wcześniej proszę z takimi pytaniami zwracać się na adres mailowy aby nie mnozyć wątków.

to nie zdarzyło sie tylko dzisiaj i nie dotyczy 1,czy 2,czy 3 watków a wiecej
wielokrotnie..wiec --jestem pewna ,ze to działanie @Łowcy,vel Zetjot,Vel Raz sierpem...na pewno w wiekszosci p[rzypadków

przy czym--pan ten ma niograniczone mozliwosci tworzenia watków,lepszej czy gorszej tresci,w które wplata umiejetnie obrazliwe teksty

mielismy juz na ten temat dyskusje

nawet bronilismy go,ja równiez
widac ,sa ludzie ,którzy tylko na tym korzystaj bez umiejetnoeci decenienia

wg mnie --takie praktyki--wycinania ludziom-watków tekstow--tylko dlatego,ze ktos ma ochote komus zrobic na złosc nie moze byc miejsca

nikt jemu tego nie odwzajemnia ..a przeciez mógłby