Nowy admin na forum ;)

Hej forumowicze,
jak już na pewno zauważyliście trochę pozmieniało się w administracji forum.
Jestem nowym adminem i postaram się działać tak abyście byli w pełni zadowoleni z użytkowania serwisu.
Niestety wiąże się to z kilkoma zmianami do, których trzeba będzie się przyzwyczaić.
Postaram się być na bieżąco z wątkami oraz wiadomościami od was ale mam do was prośbę.
Jeśli tylko zauważycie spam na forum kliknijcie zgłoś do moderacji, jeśli z jakichś względów nie będę odpowiadał na posty skierowane
do admina piszcie na forum@trojmiasto.pl przyśpieszy to odpowiedź.
Jeśli będziecie mieli wątpliwości co do powodów usunięcia waszego wątku lub opinii to też piszcie na ten adres a na pewno wyjaśnię wam co i jak.
Mam nadzieję, że przyzwyczaicie się do mnie i korzystanie z forum w dalszym ciągu będzie dla was frajdą.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Nowy admin na forum ;)

@ sadylu,

Ban! Jaki ban? Kto tu mówi o banach?

Jak można tak obmawiać i oczerniać?
Cenzura na tym naj, naj, najbardziej miłującym wolność portalu i w tym naj, naj, najbardziej demokratycznym województwie w tenkraju ?

Co za paskudne podejrzenia! Czyżbyś i Ty niemógł doczekać się bana?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

--nawet nie probuj
wiem co ci chodzi po glowie-
jak mnie uciszyc!----
otoz -----teraz moze i ja jestem bardziej podejrzana i mało kto mi wierzy
a i podejrzewa ,ze ja jestem fisnieta

jak powyzej---to sie wyda
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

czowieku męczysz ludzi,jak zameczałes rodzine i znajomych
nie da sie z toba wytrzymac
pisałam wiele razy--chcesz miec choc troche przyjaciol
wez --co ci zapisano--co sie wyciszysz!
wszedzie bedzies odrzucany--nikt o zdrowych zmysłach twojej postawy nie zdzierzy!
szkoda intelektu...jesli moge cos podpowiedziec i jest tofaktycznie efekt zatrucia --oczysc organizm z metali ciezkich
i substancji chloropochodnych..
sa tez naturalne metody w leczeniu twojej jednostki

,,bedzie lepiej i znosniej dla otoczenia:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

wiec napisze ponownie:)
kiedys to wyjdzie i potwierdzi sie,jak wpadnie tu ktos ,kto zna pana w realu b.dobrze

na 100% chory!

i podejrzewam ..nie wiem ,ze ma to zwiazek mniej z genetyka a wiecej z chemia

teraz pasuje wpis?

Witam zgromadzonych przedstawicieli Frontu Jedności Przekazu.

Sytuacja wymaga, skoro admin zaniedbuje swoich obowiązków, zwrócenia się do Komisji Europejskiej, Parlamentu Europejskiego oraz Komisji Weneckiej w sprawie przywrócenia standardów na forum Hydeparku naruszanych przez niejakiego łowcę absurdów. Howgh!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

> Czerwoni nazywali kiedyś tego typu działalność "podżeganiem".

Za tamtych czasów nie było forów dyskusyjnych w Internecie, wiec trafiłeś jak kulą w płot.
Na forum jest moderacja i jest admin.
Mimo, ze forum nazywa sie HP, to wyobraź sobie, ze tak naprawdę to spotykamy się u gospodarza w jego mieszkaniu i jezeli ktoś wymiotuje i puszcza bąki to sie go bierze za wszarz i wywala za drzwi.
Teraz rozumiesz ?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

> nie wiadomo czy twórca absurdów to niejaki zetjot

Wiadomo.
1. Unikalny "styl"
2. Potwierdzał, ino sklerozę masz ;)
3. Na Forum wkleja kopie wpisów ze swojego bloga

Przestał występować jako ZJ, kiedy dostał bana i blokada antyspamowa reagowała alergicznie na jego imię (nawet ona ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wytresować go trzeba do cyrku a nie oswoić.

Swoją drogą nie wiadomo czy twórca absurdów to niejaki zetjot.
Nie pamiętam, żeby się do tego przyznawał, powody mogą być trzy:
-albo to nie on
-albo się wstydzi tego kim był bo wydaje mu się, że teraz jest lepszy :D
-albo boi się - skoro był gdzieś tam z kimś na piwie - że dostanie w końcu w papę - udaje więc, że to nie on.

W wymianie wrażeń z Zetjotem vel łowca, trzeba wykazać się cierpliwością i opanowaniem. Czego niestety nie udało się zrobić pewnemu forumowiczowi o pseudonimie Radek Z.
Ku przestrodze wklejam materiał szkoleniowy. Pisownia oryginalna :"
Widzisz zetjociku, sam jestes palantem. Przede wszystkim symbol, jakim odzywasz sie do forumowiczow ( @ ) to po polsku malpa. Wszystkich traktujesz, jak malpy!!! Po drugie nie mam pojecia, kto takiemu kretynowi, jak ty napisal taki tekst, zreszta juz wczoraj zapowiadany, wiec ewidetnie czekales na to bzdurne cacko. Po trzecie nawet jak to ty pisales gnojku, to te wypociny sa niezrozumiane dla tysiacy Polakow, naucz sie wreszcie uzywac Polszczyzny, a nie wal jakimis spolszczonymi, kretynskimi slowami i zwrotami!!! No i po czwarte: byles, jestes i zostaniesz ludzkim zerem nawet, jezeli nachalnie osiagnoles TYTUL WIPA na tym forum i sam spadaj, ty parszywy prowokancie!!!
I jeszcze jedno - nie zaczynaj ze mna, bo cie gnoju tak ........, ze bedziesz snil o mnie.
Uklony i won z tad!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jak widzimy na przykładzie powyższym, można stracić cierpliwość i dobre maniery w zetknięciu z tą maszyną propagandową jaką jest łowca vel Zetjot. Łowca pozostał, Radek Z odszedł z forum......
Ponoć próbowano oswoić, ucywilizować Zetjota. Ktoś tam go kiedyś zaprosił do pubu na piwo. Ale nic z tego nie wyszło, bo zaczął gości obrażać i zwymiotował na obrus.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

>I Ty śmiesz twierdzić, że umiesz czytać cudze teksty ?

Znowu mi wciskasz nie moje słowa? ;P

Ale dobra, wystarczy, za długo się męczysz nad odpowiedziami na moje pytania, więc będę wspaniałomyślna i dam Ci odpocząć :D

Cross, dzięki za radę ;)

"Uważam, ze prawidłowa moderacja tego forum powinna polegać na wycinaniu takich spamerów przy korzeniu, tak jak ostatnio."

Oni już się nawet nie kryją.

Czerwoni nazywali kiedyś tego typu działalność "podżeganiem".
Dowcip tkwił w tym, że to oni głównie podżegali, stosując mechanizm projekcji. Felicjan odrobił lekcję swoich resortowych rodziców, albo dziadków.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

@ Mikronezja

Czy ja mówiłem, że użyłaś słowa "świństwo" ?
Tekst analizuje się na zimno, bez emocji - ja piszę o twoim zwrocie""Jeśli coś zarzucasz innym,"

A konkretną ilustracją tego "coś" może być np właśnie "jakieś świństwo", "kłamstwo", " oszustwo" czy jeszcze coś innego.
I Ty śmiesz twierdzić, że umiesz czytać cudze teksty ?

A poza tym, nie weksluj tematu na boczny tor.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Lowca to celebryta
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Adminie,

Forum zostało zainfekowane przez wirusa.
To jest bełkot sfrustrowanego życiem człowieka, którego jedyna aktywność życiowa to obrażanie i wchodzenie w konfliktowe interakcje.

Tego faceta podkręca nie treść merytoryczna dyskusji, tylko rozprzestrzenianie spamu.

Uważam, ze prawidłowa moderacja tego forum powinna polegać na wycinaniu takich spamerów przy korzeniu, tak jak ostatnio.

Wiecej zdecydowania !
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czy on może, to tego nie wiesz nawet Ty :P

Lowca to facet on moze . A Ty kobieta sprzatanie , gotowanie i pilnowanie dzieci .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Proszę, jaki szowinista. A Łowca, który cały dzień siedzi na forum to co? :P

Mikro go garow juz
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie odwracaj kota ogonem, jesteś w tym specjalistą.
Tak, do szeregu określeń dorzuć jeszcze faszystkę, będzie komplet.
Gdzie użyłam słowa "świństwo"? Gdzie? Czas start, masz 3 minuty :P

@ Mikronezja

Przegapiłem interesujący motyw, kapitalna logika w tym tkwi, więc nie próbuj się wycofywać z tego:

"Jeśli coś zarzucasz innym, jeśli coś krytykujesz, popatrz najpierw na siebie z łaski swojej"

Jeśli zrobię świństwo, to potem świństw innych nie mogę nazywać świństwem ?

Czy to nie jest genialny pomysł na nową faszystowską właśnie, moralność?

Ale sprawa numer jeden, którą Ty mi imputujesz - czy tu komuś na forum, w jakimś metafizycznym trybie, udało mi się komuś zrobić świństwo. Ponadto,tekst jest opisem świństw a nie świństwem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2