Nowy admin na forum ;)

Hej forumowicze,
jak już na pewno zauważyliście trochę pozmieniało się w administracji forum.
Jestem nowym adminem i postaram się działać tak abyście byli w pełni zadowoleni z użytkowania serwisu.
Niestety wiąże się to z kilkoma zmianami do, których trzeba będzie się przyzwyczaić.
Postaram się być na bieżąco z wątkami oraz wiadomościami od was ale mam do was prośbę.
Jeśli tylko zauważycie spam na forum kliknijcie zgłoś do moderacji, jeśli z jakichś względów nie będę odpowiadał na posty skierowane
do admina piszcie na forum@trojmiasto.pl przyśpieszy to odpowiedź.
Jeśli będziecie mieli wątpliwości co do powodów usunięcia waszego wątku lub opinii to też piszcie na ten adres a na pewno wyjaśnię wam co i jak.
Mam nadzieję, że przyzwyczaicie się do mnie i korzystanie z forum w dalszym ciągu będzie dla was frajdą.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Nowy admin na forum ;)

Robimy błąd reagując na posty Łowcy.Ja nie czytam już i omijam jak śmierdzące jajo.Wam radzę robić to samo :-)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wątpię, żeby to była dobra metoda, ten typ potrzebuje atencji której najwyraźniej nie dostał jako dziecko - stąd pojawił się na forum (bo słyszałem, że ma bloga którego nikt nie czyta to przyszedł tu...).
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Łowcę można zniechęcić i to skutecznie do odwiedzania tego forum. Punktujcie go na każdym wpisie, dręczcie, podpuszczajcie, nękajcie nowymi wątkami które go rozjuszają....
W końcu się nie wyrobi i odpuści. Takie Zetjoty - idioty.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

po co? żeby głąb znów wypisywał swój bełkot nawet w niniejszym temacie?

w sumie, wg. tego imbecyla jestem totalitarystą - więc piszcie z nim dalej, ciekawe czego jeszcze się dowiem :D nota bene czytając kolejny temat, w którym w ogóle takie posty nie powinny mieć miejsca :D

zgadza się tylko to, że demokracją gardzę - a łowca jest najlepszym dowodem na to 'dlaczego' ;))) jak sobie pomyślę, że taki kapuściany głąb ma prawo głosu to aż mnie mierzi ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

nie bronie dostepnosci do zacnej twej madrosci------

nie psu kiełbasa nie kotu kiszka--sieroto
chciec to ty mozesz kupe albo siku

ktos zapoda inne perełki Łowcy warte powielania dla onych INNYCH?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Problem leży gdzie indziej, w mentalości. Ja nie lubię przerzucania na zwierzęta złych cech ludzkiej mentalności, wyrażonego np w powiedzeniu "łże jak pies", ale w tym pwypadku psy przepraszam,że użyję podobnego zwrotu.

W mediach udzielają się ludzie o mentalości "psa ogrodnika", co sami nie zjedzą, a i innym nie pozwolą. Samo to powiedzenie też pokazuje zafałszowanie mentalności, a do tego dochodzą jeszcze kłamstwa motywowane ideologicznie, które prawdy nie znoszą.

Im nie chodzi o dyskusję, lecz o uniemozliwienie dyskusji. Wystarczy przyjrzeć się taktyce formułowania wpisów.

Wlasnie o tym samym wczesniej pisalam. Kazdy z nas czyta te watki, ktore chce czytac. Pisze tam gdzie chce. Odpowiada tym co chce.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

>odkąd Łowca mnoży swoje wątki, odechciewa się tu zaglądać. Dyskusje są bezsensowne, bo Łowca uważa, że jest nieomylny, a jego racja jest jedyna, ja już dawno się zniechęciłam, wytrwalsi próbują, ale niedługo nazwę Hydepark trzeba będzie zmienić na Parkłowcy :/

Przecież nikt nikogo nie zmusza do czytania tych wątków ani do dyskusji. Dyskutujecie z Łowcą o tym, że nie macie ochoty z nim dyskutować ;) Nie lepiej znaleźć inny temat?

róbcie co chcecie

litujesz sie nad chorym a on cie i tak opluje

adminowi tez sie dostanie,kwestia czasu

doswiadczyłam tego nie raz,nie dwa
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

wspołczuje twojej rodzinie!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Stawiam horoskopy...

Jako że portal funkcjonuje w systemie konsumpcjonistycznym i częściowo jeszcze postkomunistycznym, więc zasady demokratyczne w tak ułożonym systemie i jego elementach mają nikłe szanse na zaistnienie. Postomunistyczna mentalność wyklucza wolność i demokrację, zaś interesy konumpcjonistyczne domagają się powiększanie klienteli. Jeżeli konsumenci domagają się czegoś, to w zasadzie sprzedawca usługi pójdzie za ich głosem. Może się jednak okazać, że to nie jest głos dominujący i że posunięcie byłoby ryzykowne politycznie.
Zatem na dwoje babka wróżyła, okaże się jaka tendencja przeważy. Ale tendencja antydemokratyczna to bicz na skórę użytkowników.

>Tak samo jak wątki na suwaczkach są dla kogoś istotne - a dla mnie i dla Ciebie wątpliwie ;)
Tylko, że tamte wątki są w odpowiednim dziale, i ja np. nawet tam nie zaglądam...

Akurat... :P

Adminie, podpisuję się pod tym, co napisał wdr - odkąd Łowca mnoży swoje wątki, odechciewa się tu zaglądać. Dyskusje są bezsensowne, bo Łowca uważa, że jest nieomylny, a jego racja jest jedyna, ja już dawno się zniechęciłam, wytrwalsi próbują, ale niedługo nazwę Hydepark trzeba będzie zmienić na Parkłowcy :/

To nawet nie są jego przemyślenia. Coś przeczyta i koniecznie musi o tym poinformować pół świata (inaczej się udusi ;)). Prawdopodobnie na ulicy też łapie przypadkowych przechodniów i urządza im pokaz filozoficzny.
Niemniej jestem przeciw ograniczaniu mu prawa do pisania. Hydepark to hydepark - od zawsze był dla wariatów.

@ an

Nie wytłumaczysz im zasad demokracji, bo to są totalitaryści, jakieś postkomunistyczne odpryski i demokrację mają gdzieś.

Oni nie mogą znieść, ścieropieć innych poglądów. Im nie chodzi o wolność słowa lecz o wykluczenie wolności słowa. Ma być tak jak dyktuje ga-, ga-, ga-zeta - jedynie słuszna racja..

To są zwierzaki z farmy Orwella - wszystkie zwierzęta są równo, ale niektóre równiejsze.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ale ja nie wchodze na blogi i nie zamierzam, bo jeszcze w kolejny nalog wpadne. Nie wiem czy kumam czy nie kumam. wiem, ze jak czyjes teksty zaczynaja mnie denerwowac albo odpowiedzi sa monotematyczne (np ja o spalonej kaszy gryczanej napisze a ktos napisze ze wszystkiemu sa winni czarni) to w koncu przestaje czytac. Po co mam sie denerwowac.
I zwyczajnie mysle sobie, ze tak moga niektore osoby traktowac watki lowcy. i tyle. .Oczywiscie to moje zdanie i tylko moje . Nie nasze.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

An nie kumasz sytuacji.... On ma tam swój blog na salon24 czy coś takiego i nikt mu zabraniać nie chce niech sobie pisze ty chcesz to wchodzisz tam i sobie czytasz, komentujesz (to że nikt nie chce tego robić to inna sprawa).... ale jak wybierasz się na np jakiś występ kabaretowy to nie po to by tam słuchać jehowych, bo akurat wpadli na pomysł że tu znajdą odbiorców !.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

...no to niech sobie te swoje przemyślenia wpisuje jako kolejny wpis w wątku, a nie robi śmietnik !

"A bredzenia TEŻ NIE możesz" miało być... dopiero się obudziłem...

No niby tak, ale dla nas to jest bredzenie, a dla niego życie... dla tych co z nim tam dyskutują najwyraźniej też ;)

Tak samo jak wątki na suwaczkach są dla kogoś istotne - a dla mnie i dla Ciebie wątpliwie ;)

Tylko, że tamte wątki są w odpowiednim dziale, i ja np. nawet tam nie zaglądam... A cały ten spam - bo to jest spam - z hydeparku powinien być w polityce.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

zatem jesteś za tym, aby było to miejsce dostępne dla psychopatów, dewiantów, popaprańców, niespełnionych publicystów, zboczeńców i .... dzieci. ?

Proste. nie wchodzisz na watki konkretnych osob, nie czytasz, nie dyskutujesz.