Re: Nowy proboszcz
Jestem rodzicem bliźniaków z tego przedszkola i wiecie co nie rozumiem plotkar z tego forum. Rzucacie ot tak swoje głupie oskarżenia do osób, które nawet nie wypowiadają się na tak idiotyczne tematy. Nie macie co robić w domu,że stwarzacie takie jałowe tematy do rozmów? Kogo obchodzi, że zmieniła się kucharka w przedszkolu? Moje dzieci mają po 3lata, jeszcze dobrze nie mówią i miałyby niby opowiadać, że kucharka źle gotuje? To,że proszę panie o dopilnowanie moich niejadków, aby coś zjadły nie znaczy,że będę się zniżała się do poziomu anonimowego rodzica, który tchórzliwie obsmarowuje nie tą osobę co trzeba. Ludzie puknijcie się w czoło i zastanówcie jakie tematy drążycie. A może to nie zaprzyjaźniony rodzic z paniami przedszkolankami tylko sama pani pisze takie głupoty? Ja swoje wątpliwości rozwiązuję face to face a nie anonimowo. Wchodzę na to forum tylko po to,aby dowiedzieć się o bieżących sprawach w Bojanie np. śmierci wójta czy zmianie proboszcza, a tu taka niespodzianka. A może zaczniemy następną interesującą dyskusję po kucharce o np. zmianie pogody? Plociuchy
1
0