Nowy s**** ...
Po przeczytaniu artykułu na bikeworldzie tak sobie mysle, jak to bedzie z tym nowym szosowym s****em. A szczegolnie z tym w kalmkomantekach ?? Co sadzicie ?? Ma ktos z was juz jakies pierwsze "przezycia" z tym sprzetem ?? Sczegolnie mnie zastnawia, tak jak tam opisuja ze podczas sprintow bedzie mozna trzymac maneke przy samej kierownicy, i szybko zmieniac biegi. I tu sie pojawia moja watpliwosc, jak podczas sprintu mozna trzymac dzwigienke przy kierowniy i jeszcze do tego zmieniac biegi. Hmm bardzo cieakwe, ale moze mozliwe ...
P.S. Co sadzicie o tym ze s**** bije na glowe shimano w mtb. Oraz ze wiekszosc rowerzystow ma shimano tylko dlatego, ze jest seryjnie montowane, ale jak juz zmieniaja osprzet to w wiekszoci na s****a. Ja szczerze mowiac chyba bym sie nie zgodzil z ta opinia. A wy ??
P.S. Co sadzicie o tym ze s**** bije na glowe shimano w mtb. Oraz ze wiekszosc rowerzystow ma shimano tylko dlatego, ze jest seryjnie montowane, ale jak juz zmieniaja osprzet to w wiekszoci na s****a. Ja szczerze mowiac chyba bym sie nie zgodzil z ta opinia. A wy ??