Nutramigen 1 sprzedam

Temat dostępny też na forum: Sprzedam Rodzina i dziecko
Zostały mi 4 puszki Nutramigenu 1 - sprzedam, 8zł za puszkę. Odbiór najlepiej w Pruszczu Gdańskim. Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Nutramigen 1 sprzedam

Halo!Bardzo proszę o smsa czy to nadal aktualne! Mój pediatra narazie nie może mi wypisać recepty a mam już tylko ostatnia puszkę, córa będzie glodna, a platnosc 100% to dla mnie masakra!Podaję nr 505273457.Bardzo bardzo pilne!!!

Hej Magda ja kupowałam Nutramigen 1 u IAG - zrobiłam sobie zapas a mówiła, że jeszcze ma więc skontaktuj się z nią

w poniższym wątku masz do niej namiary

http://forum.trojmiasto.pl/nutramigen-2-t200315,1,16.html

Dziękuję Emika. Postaram się zapać kontakt z podaną osobą. Nie wiem czemu, ale moja pediatra powiedziala ze narazie nie może dać recepty na zniżkę, bo weszlo pare dni temu rozporzadzenie, ze dziecko musi conajmniej 3 miesiace stosowac Nutramigen zeby stwierdzic ze jest to choroba przewlekla, a my go mamy dopiero od 6 tygodni. Zapas sie konczy, a cena 100% jest horrendalna. Czy ktoś slyszal o nowych przepisach?

Halo! Aleafera odezwij się proszę, bardzo mi zależy!

ja byłam w pon na szczepieniu i tylko mi lekarka dała skierowanie do alergologa żebym poszła bo się właśnie zmieniły przepisy i musi mieć podkładkę (ale mówiła, że to formalność) Kupiłam zapas u IAG więc na razie mam problem z głowy . Nie zapisałam do niej nr tele więc nie pomogę bardziej

mam, ale nie wiem ile, bo u rodziców....Magda pisz na maila iag@op.pl

Ja też byłam na szczepieniu, we wtorek akurat i tam się dowiedziałam, że recepty nie dostanę, a o specjalistę nawet nie zapytałam, bo byłam tak zaszokowana tą wiadomością. Wiem, że mam dobrą lekarkę, ona zna mnie od dziecka, bo była też moją pediatrą i jest to osoba, która by nieba przychyliła pacjentowi. Dlatego chwytam się innych sposobów, bo moja Dominika ma apetyt, zajada ten Nutramigen jak najlepszą czekoladę, no i wychodzi na to ze prawie 10 puszek miesiecznie potrzebujemy, a to juz w sumie niezły rachunek...

Magda napisz do mnie na maila emiliaemi@o2.pl

sprzedane ;)

JA również posiadam 4 puszki Nutramigen 1 - na szczescie nie musimy juz z niego korzystać. Osoby chetne prosze o kontakt na : wiolina2@wp.pl -- cena za 1 puszkę 10zł+koszty przesyłki

ja tez mam 4 puszki i chetnie oddam za chociaz jedna puszke bebilonu pepti 2 :):):) tyle ze jestem z Pelplina ( 60 km od 3miasta)

hej mam 3 puszki nutramigenu1 sprzedam 6 zl za sztukę pruszcz gdanski

witam czy ogloszenie aktualne?

moje aktualne :)

tak nadal aktualne 6 zl za puszkę

berenika i karolla je jestem zainteresowana tylko mam 2 pytania
czy to jest nutramigen 1 ?
Czy mozliwa jest wysylka?

prosze o kontakt

Inne tematy z forum

Zarządca nieruchomości Prestiż - prośba o opinie (23 odpowiedzi)

Szukamy administratora dla nasze Wspólnoty Mieszkaniowej w jednym z kandydatów jest Prestiż. Czy...

PruszczPark (21 odpowiedzi)

Inwestycja powstaje w lokalizacji, która w ostatnich latach wyrosła na jedno z najważniejszych...