polecam goraco (1) Zazwyczaj nie pisze opini ,bo mi sie nie chce . ale tutaj muszę .Zdawalam... aneta Zdałam (1) Pan Jan jest najlepszym instruktorem jakiego poznałam ...Niesamowicie... Kamila Rumia Super :) (1) Szczerze polecam ! Pan Janusz wyrozumialy, cierpliwy, zero stresu w trakcie... a
POLECAM!!! (1) Wszystko super extra :) Znajomi z innych szkół zdają po 6 razy jazdy, a ja za... M Polecam wszystkim :) (1) Polecam wszystkim! Pan Jan jest po prostu oazą spokoju, cierpliwy,... Mateusz Pozytywnie (1) Szczerze polecam! Sam siebie z góry okreslałem jako ciężki przypadek, jednak... Dawid szczerze polecam! (1) szczerze polecam naukę z panem Januszem, sympatyczny, opanowany, bardzo... Katarzyna gwiazda wśród osk (1) Lepiej trafić nie można! Kurs jazdy z Panem Janem będę wspominać do końca... Asia Polecam :) (1) Tani koszt kursu, możliwość zaliczenia jazd w 3 tygodnie, cierpliwy... Olaf Polecam Serdecznie!!!! (1) Witajcie;) Jestem właśnie świeżo po pieszym egzaminie i zadałam dzięki Panu... Krystyna GORACO POLECAM!!! (1) Bardzo polecam Pana instruktora,naprawde jesli chodzi o wybor zawodou... Piotr Szkoła godna polecenia !!!!!!!! SUPER !!!!!!!!!! : ) : ) : ) (1) O jeździe nie miała zielonego pojęcia nigdy nie wierzyłam, że w ogóle dam... Jolanta masażystka Gdynia teraz Pojechałam po sukces! (1) Moja opinia? Polecam, polecam i jeszcze raz polecam! Znalazłam instruktora,... Mazzy Najlepszy instruktor w Gdyni (1) Niedawno odebrałam prawo jazdy i muszę przyznać, że bardzo dobrze zostałam... Agnieszka - Grabówek Polecam! :) (1) Przemiła atmosfera, pełen profesjonalizm !! Moge powiedzieć, że lubię i umiem... Ania Zaraz po doszkoleniu zdalam! (1) Dziekuje za poswiecone mi dwie godzinki.Szczerze polecam!W swojej... Ania Paulinka - opinia (1) Gorąco polecam !!! Pan Janusz świetnie wszystko tłumaczy. Zdałam za pierwszym... Paulinka Brawo dla pana Janusza! (1) Jestem bardzo zadowolony z kursu. Zdałem za 2 razem, wiec jak dla mnie to... Krzysiek P. Świeżo po zdanym prawie jazdy:) (1) Pan Jan jest najlepszym instruktorem na świecie, naprawdę polecam:) Marta Super szkoła! (1) Bardzo dobra i bezstresowa nauka jazdy. Polecam nawet tym, którym wydaje się,... Monika