O.S.T.R.

Temat dostępny też na forum: O.S.T.R.
BILETY NA KONCERT WYPRZEDANEO.S.T.R., Ostry, Adam Ostrowski (ur. 15 maja 1980 roku w Łodzi) – polski raper. Od urodzenia związany z dzielnicą Bałuty, gdzie mieszka i pracuje. Znany z umiejętności freestyle'owych.Ukończył klasę skrzypiec na Łódzkiej Akademii Muzycznej.Pierwsze próby związane z muzyką hip-hop Ostrowski rozpoczął mając zaledwie 13 lat. Dwa lata później założył z kolegami ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

co bedzie grane?

czy ktos wie jaka bedzie mniej wiecej lista kawalkow? tylko najnowsza plyta?
nie ukrywam, ze chetnie poszedłbym na jakis przekrojowy koncert z najwiekszymi hitami :/

promocja nowej

to jest trasa promująca nową płytę, ale OSTR zawsze gra też stare utwory

Bede

Mozecie mi grzac miejsce!

NAJLEPRZE HITY ?

Jakie wogole hity ? kup sobie the best of.. ; p Ja z checia posłuchałbym nowych kawałkow plus jakies freee. elo

byłem w Toruniu na koncercie

witam... byłem w Toruniu na jego koncercie i jeśli chodzi o kawałki jakie zapodawał to tak mniej więcej połowa z nowej płyty a druga połowa znane i lubiane ;) mimo, że OSTRy kazał na siebie czekać to warto było - koncert naprawdę wyśmienity, super kontakt z publicznością, do tego naprawdę ekskluzywny freestyle... z chęcią poszedł bym jeszcze raz, ale niestety wyjeżdżam na weekend z trójmiasta :(

w każdym bądź razie polecam, kto się wybierze nie będzie żałował...

bilet

ej co z tymi biletami?? ostatnio kosztowal 20 zł teraz ....30 co bedzie za rok?

Super

Bilet mam od dawna i wcale nie szkoda mi 30 zł na dobry koncert.Ten sprzed kilku miesięcy był rewelacyjny i sądzę,że i tym razem czeka nas świetna zabawa.

bilety?

heh... lekki w sumie nie ma zmartwienia, bo się chyba bilety wogóle skończyły :> a jak będą jakieś w klubie to pewnie za 35 zybla. wiesz... dobry artysta to sie ceni!

Bilety

Biletów już nie ma. Rezerwacje online też już są zamknięte. Kto pierwszy, ten lepszy ;) Do zobaczenia na koncercie!

re: bilety

a czy mozna bedze kupic wejsciowki na wejsciu do klubu ?? za 35 zl z tego co wiem

wczoraj w lotto w manhatanie gosc mial jeszcze calkiem spory plik biletow...

sprzedam bilet

jako że moja ekipa nie zdążyła kupić biletów ja swój sprzedaje po cenie zakupu -> podaje gg 13923268, pozdro

bilety...

Jakoś nigdzie nie było napisane, że bilety można było kupić w Chromie...a w Chromie w Gdyni w środe koleś miał jeszcze jakieś 100 biletów...kolejna słaba promocja koncertu...

SPOKO GIT

ADAM JAK ZWYKLE BĘDZIE WYMIATAŁ JUZ NIE MOGE SIE DOCZEKAC

Inne tematy z forum

Nowe Trendy w Turystyce 2026 (3 odpowiedzi)

Zapraszamy do Europejskiego Centrum Solidarności w Gdańsku na XVI edycję konferencji Nowe Trendy...

Naklejki wycinane po obrysie (3 odpowiedzi)

Planuję zrobić naklejki wycinane po obrysie jako gadżety dla klientów. Ktoś wie, czy można je...

Wiosenna edycja RestaurantWeek® 2026 (8 odpowiedzi)

RestaurantWeek® wraca w wiosennej odsłonie "Foodie Season - #GoFoodies!" - sezonie dla...