O co chodzi??

Tlamsi sie nas co lepsze, jedno czy dwu dniowe wybory parlamentarzystow o tym ma zdecydowac Prezydent. Wiec co na to forumowicze. Poniewaz podano koszt wyborow, jedno dniowe 90 mln. zl dwu dniowe 130mln.zl. Poniewaz ilosc osob w komisjach w sobote i niedziele bedzie taka sama. To za prace bedzie wyplacone po 40 mln. zl Wiec pozostale 50 mln.zl na wydrukowanie, dostarczenie i przygotowanie lokali do wyborow to za duzo kosztuje. Jednak najbardziej mnie interesuje drugi dzien, jest to wydatek 40 mln.zl. Wydatek 40 mln.zl, co lepsze? -na zaplacenie 40 tys. pracownikow czy komisji wyborczych po 1000 zl, Czy wydanie tych pieniedzy na tylko 400 niepelnosprawnych dzieci, w celu leczenia czy zoperowania po 100 tys zl, ewentualnie 800 niepelnosprawnych dzieci po 50 tys. zl. A zreszta przez takie szastanie naszymi podatkowymi pieniedzmi czy jest sens gier o lepsze lecznictwo Naszych dzieci. To byloby proste gdyby Prezydent czy Premier zaapelowal do spoleczenstwa: GLOSUJCIE W JEDEN DZIEN. Pieniadze za drugi dzien przeznacze na leczenie dzieci. KROPECZKA malutka a efekt...... Marek Kopala
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: O co chodzi??

gość ma wyczucie
http://www.youtube.com/watch?v=sbD_ZCUnyVU&feature=related
jak tak bedziesz umiał to na ciebie zagłosuje całym sobo
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Marty to nie jest wyczucie. To jest patrzenie na krzywde dzieci niepelnosprawnych i jeszcze poniewieranych przez rzady. Marek Kopala
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Też bym tego niuchnął chętnie ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Własna firma? (47 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was prowadzi własna firmę i pracuje jako Wirtualna asystentka? Z tego co słyszałam to...

Biżuteria jako prezent? (41 odpowiedzi)

Hej, szukam prezentu dla koleżanki i widziałam ostatnio w sieci firmę, która robi dość unikatową...

muza na dziś (781 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...