O co mu chodzi?

Facet wysyłał mi sprzeczne sygnały. Gapił się z podtekstem erotycznym, a czasem jakby był zauroczony. Ja też zwracałam na niego uwagę, może to sprowokowałam. Zrobił jedno podejśćie. Nie pogadałam. Obraził się, zaczął mnie olewać, ignorować w rozmowie przy znajomych z pracy, a za jakiś czas podczas zebrania w pracy ciągle się oglądał i gapił na mnie.
Jest sporo starszy ode mnie no i ma wyższą pozycje w pracy.
To chyba nie wróży nic dobrego? A ja nie mogę go sobie wybić z głowy...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: O co mu chodzi?

Magda twierdzi ze facet wysyła jej sprzeczne sygnaly. Ja zawsze pytam wprost. ;] Ide sie przejsc, może się znajdzie moja druga połówka.;] @Mikronezjo słuszna uwaga, ale wybacz, jestem sam i mogę robić co chce. Nawet chlac, bo o to tez darla twarz ;]
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

>wstaw fotkę

a ten tylko fotki i fotki... :P
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

"Co z tego skoro z kobietami mi nie wychodzi. Prędzej czy później mnie zostawiają."

Ciekawe gdzie (w kim) tkwi problem?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

No właśnie trudno ocenić kto ma rację - wstaw fotkę w typowym ubraniu to będzie można ocenić jak się ubierasz.

Ruda, fajna babka z Ciebie, wiesz? Mam nadzieję, że jak już zawitasz w Trójmieście, to się poznamy w realu :))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dobra , nie wnikam :) Nie wiem jak się ubierasz i czy miała rację mówiąc , że jak dziad. Nie bronię dziewczyny , bo jej nie znam. A co do wierności.. przed ślubem tez powinna być dochowana , ale co ja tam wiem , jako romantyczka :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wiernym to chyba po ślubie?;] A my nie byliśmy zaobraczkowani. Zresztą juz zacząłem szukać.;] Nie chciała mnie- jej strata. Obraziła mnie mówiąc, ze źle się ubieram i ze nie mam dla niej czasu. Mogła dodać, ze chce mnie tylko dla siebie. Ciekawe czy ona znajdzie takiego. ;] Naiwnego!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Hahaha , Mikro , pomyślałam o tym samym :)
@lubię misie
Nie szufladkuj kobiet , widocznie jeszcze na swoją połowę nie trafiłeś :) Trzeba wierzyć , że prędzej czy później znajdzie się ta jedna idealna dla Ciebie :) Kontrola i obsesja powiadasz? Może faktycznie Cię kochała i przeczuwała , że ma powody do zazdrości ?

Poczytaj wątek Powściągliwego - może razem dojdziecie, w czym tkwi problem? ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Doświadczenie mam. ;]Co z tego skoro z kobietami mi nie wychodzi. Prędzej czy później mnie zostawiają. Każda ma wymagania a na poczatku nic im nie przeszkadza.;]

>Zmarnowalem przez nia tyle czasu

Tak nie powinieneś mówić - związek, to nie inwestycja. Jesteś bogatszy o kolejne doświadczenie. Może z perspektywy czasu spojrzysz na to inaczej?

Chyba trochę przesadzasz, dobrze się rozejrzyj :)

A Ty ją w ogóle kochałeś?? Bo skoro piszesz o zmarnowanym czasie , to mam wątpliwości co do prawdziwości i Twoich i jej uczuć.. Przykre. Ludzie się rozstają , ale jeśli zostają jakieś dobre wspomnienia i było uczucie , to jak można uznać , że to był czas zmarnowany ?? :(

Nie cieszę się. Zmarnowalem przez nia tyle czasu a mogłem być z kim innym. Teraz nie tak łatwo znaleźć dobra kobietę, tolerancyjna i taka co nie patrzy ile zarabiasz. @RudaWredna ona mi ciagle robiła sceny, wiec w końcu przestałem się jej tłumaczyć gdzie chodze i o to tez była zła. Ze się jej nie tłumacze. A tyle mówiła o miłości!!;] to nie miłość to kontrola i obsesja!

To nie rozpaczaj już, skoro się cieszysz, że jesteś wolny...

Ruda, możliwe, ale one u mnie kwitną zbiorowo :)

A może to po prostu indywidualne kwestie każdego storczyka ? Ale skaczemy po tematach , od związków po kwiatki :)

@lubię misie
No teraz to już jesteś wolny , ale jak chodziłeś do koleżanki , to nie byłeś :) Można poświęcać czas koleżankom , ale jednocześnie ta jedyna musi mieć pewność , ze jest właśnie tą najważniejszą .

Tylko ze ja jestem WOLNY i nie MAM zamiaru się tłumaczyć ze wszystkiego. Mam tyle ile mi wystarcza. Ona tez miała swoje, to co ja obchodzi moja wyplata. Nagle taka wymagająca. A koleżanek mam duzo i będę im poswiecal tyle czasu, ile sam uznam.;]

Ale storczyki nie powinny stać w przeciągu - tak jest napisane w mądrych książkach. W mocno nasłonecznionym miejscu też nie. Dlatego mówiłam, że u mnie rosną, choć warunki mają inne, niż zalecane.

Może przesadziłeś z tą pomocą koleżance trochę i Twoja dziewczyna czuła się odepchnięta ? Ciężko powiedzieć.

Mikro , u mnie nie ma możliwości przeciągów , motyla noga :/
Zgadza się , kobiety lubią czuć się jedynymi :) I to jest normalne :)

Ups, czyli trafiłam?
Kobiety tak już mają, że lubią być tymi jedynymi :)

Inne tematy z forum

Para szuka pary (11 odpowiedzi)

Hej, chcielibyśmy się spotkać z fajną parą na drinka- inteligentni i zadbani - ona 34 on 42....

male piersi (80 odpowiedzi)

ehh dreczy mnie to bo mam bardzo male piersi owszem mam meza ktory mowi ze mnie kocha taka ale ja...

Swing party (28 odpowiedzi)

Mam ochotę coś takiego zrobić u siebie tylko gdzie szukać chętnych