OCHRONA W KOLECZKOWIE

Witam ! Czy może ktoś się orientuje jak sprawuje sie ochrona SKORPION ewent. BOSS w Koleczkowie?? Może jest jakaś inna firma monitorująca budynki mieszkalne? (chodzi mi o okolice ul.Kamieńskiej) Będę wdzięczny za pomocne informacje.Pozdrawiam serdecznie .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: OCHRONA W KOLECZKOWIE

Witam wiem ze Boss jest W Koleczkowie wszedzie ale....ja dzwonilem do nich na numery alarmowe i informacyjne i nikt nie odbieral ....niwiem czy to normalne ale moze zle trafilem ale kilka razy i nic ,,,wiem ze teraz Solid tez monitoruje tam teren ja wlasnie do nich naleze ale jeszcze nie mialem mozliwosci sprawdzenia jak dzialaja ,,,,,oby nie bylo takiej mozliwosci pozdrawiam

Witam!

My osobiście korzystamy z usług Security i jak do tej pory bardzo sobie chwalimy. Kontakt z firmą bezproblemowy, dyspozycyjni. Polecam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

viking jest spoko
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Viking nie ma patroli w Koleczkowie...

Korzystam z Bosa od co najmniej 5 lat. Kiedyś byli bardziej zauważalni ale i tak nie jest źle. Dobry kontakt, zawsze dzwonią i się interesują jak się włączy alarm.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Szkoda, że do mnie jak miałem włamanie przyjechali na końcu po policji i wszystkich domownikach....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Włamania w Koleczkowie (65 odpowiedzi)

Witam od dzielnicowego mam informacje ze podobno znasiliły sie wlamania do domkow jednorodzinnych...

CHODNIK NA CHYLONSKIEJ (114 odpowiedzi)

W 2012r zostanle wykonany projekt chodnika przy ulicy Chylońskiej Tymczasem czekamy na zgodę...

Przyłączenie Bojana do Gdyni (153 odpowiedzi)

Patrząc na obecny kształt gminy, przynależność Bojana do gminy Szemud wydaje mi się przestarzała....