OD ORGANIZATORÓW

Witam,
jak z pewnością zauważyliście przestała funkcjonować strona internetowa Rajdu, związane to jest z delegacją domeny – niby prosta, krótka sprawa a jednak przyczynia się do, delikatnie mówiąc, kłopotów ze zgłoszeniem się, czy uzyskaniem informacji. Uruchomiliśmy więc stronę pod nowym, tymczasowym adresem:

http://www.harpagan-27.prv.pl

Ponieważ ta sprawa trwa już jakiś czas, postanowiliśmy zmienić nieco zasady zgłaszania się na HARPAGAN-27 BYTÓW 2004. Swego czasu byłem kierownikiem sekretariatu i wszystko szło na mój prywatny adres i mejl- dlatego też obecnie wskutek kłopotów wracamy częściowo do tego systemu.

Po pierwsze wszelkie wiadomości uzyskacie pisząc do mnie wbieliński@wp.pl, gg:1402018, 0503-339-200
lub dzwoniąc do Biura Klubu /pon-pt 10-15/.

Po drugie:
ZGŁOSZENIE /karta zgłoszeniowa pod nowym adresem albo ode mnie/ należy przesłać najpóźniej do 9 kwietnia 2004 roku na adres:
Klub Imprez na Orientację NEPTUN, ul. Ogarna 72, 80-826 Gdańsk lub pocztą elektroniczna wbielinski@wp.pl

WPISOWE należy przesłać przelewem na konto Klubu InO NEPTUN, 80-826 Gdańsk ul Ogarna 72. Numer konta BZ WBK I Oddział Gdańsk 04 10901098 0000 0000 0912 5069 z dopiskiem „HARPAGAN-27”.

Kserokopie dowodu/skany wpłaty należy przesłać wraz ze zgłoszeniem. Wpłaty za kilka osób (w ramach zgłoszenia) można dokonywać na jednym przekazie podając nazwiska i imiona wszystkich zgłaszanych!!!

Dane finansowe:
- opłata startowa płatna do 9 kwietnia - 30zł.
- opłata startowa po terminie i na starcie - 40zł
- koszulka Rajdowa - 25zł
- płytka CD ze zdjęciami z Rajdu - 10zł
- zniżka kolejowa 50% - 2zł

i kilka dodatkowych informacji taktycznych:
- Baza Rajdu znajduje się w Szkole Podstawowej nr 5 przy ulicy Młyńskiej /300m od Dworca PKS w Bytowie, 300m od zamku/
- z menu zniknął bigos – na jego miejsce będą krokiety lub kiełbasa grilowana lub kiełbasa gotowana lub żurek – jednym słowem szwedzki stół
- patronat nad zawodami objął Starosta Powiatu Bytowskiego Pan Michał Świontek-Brzeziński
-

z góry WAS przepraszam za kłopot i mam nadzieje że nie zraziliście się zaistniałą sytuacją i pojawicie się na starcie w Bytowie

pozdrawiam
Wojtek Bieliński
Kierownik H25, H26 i H27
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: OD ORGANIZATORÓW

strona www.harpagan.gda.pl ruszyła.....

a jak mam złożyć podpis na zgłoszeniu jeśli chce przeslać zgłoszenie mailem ??? jesli nie złoże podpisu to zgłoszenie zostanie odrzucone ??? prosze o pilne odpisanie - pozdrawiam ;)

Zgłoś się przez aplikację na stronie.
Kartę podpiszesz w przed startem w sekretariacie.

;-)