ODDAM Stare OKNA

ODDAM Stare OKNA
Witam serdecznie mam do oddania wiele starych okien niektóre może by sie uratowało są takie co maja szyby całe i sa również takie pobite na pół. Transport we własnym zakresie. NAJLEPIEJ DZWONIĆ!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

sory....

ale uważam, że skoro chcesz zaoszczędzić na wywozie na Szadółki, gdzie pewnie byś musiał zapłacić i za transport i oddanie śmieci. To...
Proponuję abyś pokrył koszty wywozu lub sam je zawiózł. A ten co przyjmie te śmieci to zapewne drewno spali w piecu.... a co zrobi ze szkłem...? to już jego będzie zmartwieniem.
Ktos skorzysta, Ty również, bo zaoszczędzisz trochę kasy....
No ale bez przesady!... że ktoś Ci będzie od "a" do "z" sprzątał smieci.!.
(no chyba,ze jakaś twa sąsiadka co ma nastoletnie dzieci i nie ma co do pieca włożyć - ale gdybyś takową miał to pewnie nie pisał bys ogłoszenia)

ps... aż nasuwa mi się refleksja - ironia : szkoda, że drewna i szkła nie przyjmują "na złomie"-chyba bys się ucieszył jak by Tobie odbiorcy za te śmieci zapłacil. :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

No tylko nie wiesz czy wiesz ale na szadółkach można raz wywieść śmiecie a są ludzie którzy chcą sobie zrobić np szklarnie na warzywa to są chętni , wiec uwarzam że ogłoszenie jest super . a okna tak jak jest napisane sa takie co sa w dobrym stanie !!! jak i również są biedni ludzie którzy maja stare okna i np wybitą szybe a nie stać ich na nową to mogą napisać do tej osoby!!!! Wiec uważam ze pan jest jakis dziwny i chyba nie zna pan życia.!!!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: ODDAM Stare OKNA

czy masz jescze okna albo wiesz czy ktoś ma?

proszę o kontakt karozawadzka@gmail.com

Re: ODDAM Stare OKNA

Do zabrania jest aktualnie brąz.skrzydło z szybą - ul. Rusałki 6 osiedle Mickiewicza w Gdańsku. Jeśli ktoś chce, proszę bardzo.

Re: oddam stare OKNA

Proszę o kontakt. W sprawie starych szyb 666060077

Re: oddam stare OKNA

Nadal odbieranie stare szyby- ramy okienne drewniane z szybami?