ODKRYCIE
Niepozorna z zewnątrz, ale już od przekroczenia drzwi ogarnia Cię niesamowity, bardzo przytulny klimat - orientalne parawany pozwalają na tworzenie dokładnie takiej przestrzeni, jakiej potrzebujesz. Jedzenie wyśmienite (!!!) - kiedy pierwszy raz posmakowałem kotlet italia z mozarella w sosie pomidorowym, przez długi czas nie jadłem nic innego - do chwili, kiedy odkryłem kartkówkę na "lekkim gazie" z makaronem prowansalskim. Nigdy nie zawiodłem się na żadnym daniu - a wybór ich jest imponujący i przeróżny. Wielki plus dla obsługi - przemiła i bardzo kompetentna, wsaniale opowiada o kulinarnych rozkoszach, jakie czekają ukryte pod nazwami poszczególnych dań. Czy to wypad ze znajomymi, czy kolacja we dwoje - lokal sprawdza się wyśmienicie. Widywałem też przyjęcie weselne i nieformalne spotkanie firmowe - na prawdę szerokie możliwości. Mylić może nazwa "restauracja orientalna", która nakierowywuje na dziwne eksperymenty kulinarne kuchni wschodnich, indyjskich, do których czasami nasze podniebienia nieprzywykły - nic bardziej mylnego. Smaki kompnują sie wyśmienicie i jest ich cały wachlarz z każdego zakątka świata. P O L E C A M.