ODPOWIEDZ NA TEMAT CYCLO SPORT

Jako przedstawiciel firmy Cyclo Sport chciałem przekazać informację, że do naszego sklepu rowerzyści moga wprowadzać rowery do środka, ale klient, który wypowiada się na forum zostawił swój rower w niewielkich rozmiarów przedsionku i zablokował ciąg komunikacyjny poza tym rower opierał się o szybę, co zagraża bezpieczeństwu. W związku z tym został grzecznie poproszony o przestawienie go w miejsce przeznaczone specjalnie dla rowerów. Niestety poczuł się urażony i zachował się w stosunku do nas bardzo niemiło. Powtarzam nasi klienci mogą wprowadzać i zawsze mogli wprowadzać rowery do wnętrza, ale mam prośbę nie blokujcie wejść!!! Nasza firma stara się spełniać oczekiwania klientów posiadamy nawet teren, na którym każdy kupujący może " wypróbować rower.

Pozdrawiam i zapraszam do sklepu w Chwaszczynie
Krzysztof Olejniczak
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: ODPOWIEDZ NA TEMAT CYCLO SPORT

W imieniu użytkowników forum, jako prowadzacy Rowerowe Trójmiasto, chcę podziękować za tę odpowiedź, ukazującą drugą stronę poruszonego wcześniej wątku.

Przynajmniej odpowiadacie i wyjaśniacie, a to dobrze o was świadczy :)

W związku z odpowiedzią przez firmę Cyklosport postanowiłem wyprostować Pańskie wypowiedzi dotyczące wprowadzania roweru do sklepu.

Panowie coś tu nie jest tak, skoro w/g Was można rowery wprowadzać do środka więc pytam dlaczego kazaliście nam zostawić rowery na zewnątrz budynku? a nie poprosiliście o wprowadzenie roweru do sklepu.
Zaprzeczacie sami sobie.
Druga sprawa to o jakiej blokadzie wejścia tu się mówi? skoro rower wszedł bez problemu i zapewniam, że nikomu nie blokował wejścia....przedsionek nie jest aż tak mały. (można to sprawdzić)
Jeżeli chodzi o szybę to rzeczywiście oparłem rower o nią, ale ona jest tak gruba, że nie zagraża żadnego niebezpieczeństwa.
Uważam, że sklep rowerowy, który nie wpuszcza klienta wraz z rowerem to chyba nie jest dobrą reklamą. Jednak jestem dobrej myśli, że to się w przyszłości zmieni i nie będzie żadnych nieporuzumień.

Dziękujemy za odpowiedz

Z czego sot robisz problem? Często zaglądam do tego sklepu i bardzo go sobie chwalę, bo maja dobre ceny i sie znają na rzeczy, a dyskusja czy przedsionek jest niewielki czy wiekszy jest bez sensu. A obrażasz się , że zostałeś poproszony o wyprowadzenie roweru, w sezonie tam jest sporo ludzi i wchodzenie do środka faktycznie blokuje miejsce, ale nawet wtedy nie zwrócono mi nigdy uwagi ( ale nie parkowałem w przedsionku i nie opieram roweru o szybę). Ludzie skąd tyle u Was pesymizmu, nie dość że sklep ma infrastrukturę, miejsce do parkowania aut oraz miejsce gdzie można rower sprawdzić to się czepiacie, że tylko trzy stanowiska rowerowe. Gdy ktoś jest źle nastawiony to nic mu się nie spodoba i za wszelką cenę będzie udowadniać, że ma rację.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Czy są jakieś prowizje i haczyk? (3 odpowiedzi)

Szukam kasyna, które nie będzie miało ukrytych opłat i problemów z wypłatami. Skąd mam wiedzieć,...