ODRADZAM , TRAGEDIA !!!
DPD o/Gdańsk - PO PROSTU TRAGEDIA!!! Paczka do mnie wyszła w poniedziałek, więc w wtorek czekam na odbiór... ale nikogo nie było..zdziwiona, ale cóż...środa, czekam ,ale kuriera nie widać i nikt nawet nie dzwonił, sprawdzam w internecie i co czytam "firma zmieniła siedzibę-błędny adres", coś tu nie gra, bo ja siedzę w firmie i czekam, więc próbuję dodzwonić się do nich , ale tu spotyka mnie jeszcze większa poraszka!!! wszystkie podane telefony są nieaktualne, a telefon który podali do centrali - nie można się dodzwonić , próbuję cały dzień- dzwonię co 10 min i NIC !!! CAŁY CZAS ZAJĘTE??? i tak doczekałam się czwartku, więc próbuję od nowa, w internecie pisze że paczka jest Gdańsku i czeka już 2 dni !!! TRAGEDIA, więc znowu dzwonię i co ? I znowu nie mogę się dodzwonić, BEZNADZIEJA!! znalazłam numer gdzie można składać reklamację i co ? NIE MOŻNA SIĘ DODZWONIĆ!! ZAJĘTE?? Dla mnie po prostu szok, wysyłam i odbieram dużo paczek i z ŻADNĄ firmą kurierską nie miałam czegoś takiego!!! Nadal będę dzwonić, ale CO Z TEGO? Tragedia!! NIE POLECAM !!!! i na pewno tak tego nie zostawię, PIERWSZY I OSTATNI RAZ Z NICH KORZYSTAM !! Szkoda nerwów!!