ODRADZAM - brak profesjonalizmu
Po pierwsze mikrodermabracja z maską algową - czas wykonania 20 min !!! Po drugie, kosmetyczka przed zabiegiem nie wykonała demakijażu!!! (tylko przetarła twarz wacikiem z tonikiem). Sam zabieg został wykonany niedokłądnie, dosłownie kilka przetarć naskórka pośrodku twarzy i koniec. Napisałam do Beauty.. i groupona swoją opinię dotyczącą tego, co się tam dzieje. Po tygodniu oddzwoniła do mnie Pani z salonu i z przeprosinami w ramach rekompensaty zaproponowała "puszczenie tego w niepamięć" i wykonanie kolejnych pełnowartościowych zabiegów - zgodziłam się i to był błąd.
Przybyłam na miejsce w umówionym terminie, jednak do gabinetu się nie dostałam... Telefony nie odbierały, domofon też... Po pół godzinie stania pod kamienicą przyszedł sms z informacją, że dziś zamknięte.
Szok, złość i niedowierzanie, że w tych czasach w ten sposób traktuje się Klienta.
Zdecydowanie proponuję TRZYMAĆ SIĘ OD NICH Z DALEKA.
Zresztą jak przeglądam opinie to nie jestem w swoim zdaniu odosobniona...
Przybyłam na miejsce w umówionym terminie, jednak do gabinetu się nie dostałam... Telefony nie odbierały, domofon też... Po pół godzinie stania pod kamienicą przyszedł sms z informacją, że dziś zamknięte.
Szok, złość i niedowierzanie, że w tych czasach w ten sposób traktuje się Klienta.
Zdecydowanie proponuję TRZYMAĆ SIĘ OD NICH Z DALEKA.
Zresztą jak przeglądam opinie to nie jestem w swoim zdaniu odosobniona...