ODWAGA

Przeczytałem kilka wypowiedzi na forum i ameryki nie odkryłem. Wiadomy temat ciągną te same osoby np. az, ab, zzz to jedna i ta sama osoba. Kochani dajmy sobie spokój, nie nakręcajmy się. Jest wiele innych ważnych dla Bojana spraw.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: ODWAGA

Prawda JP, ewelinka, kto też ta sama osoba. Mylą się im kompy z których piszą i jak się podpisują
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Protestuje!Sorry ale nie wiem kto to ta ewelinka?Ja to ja i nikt więcej.Pozdrawiam :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Temat kogo skrzywdził ksiądz w grudniu 14 i 17 z tego samego kompa ktoś podpisał się - "ewelinka", "JP", a innego dnia podpisał się jako "kto"
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Coś tu nie tak.Daje słowo harcerza ,ze pisze tylko w swoim imieniu i wciąż z tego samego kompa.Moje posty też mają różne numery IP o ile to jest IP!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tak jak o księdzu jedna i ta sama osoba parafianka, HEHEHEHE, eeeee, teraz nowy tematPosłuchajcie Palikota, podpisany jako użytkownik dróg. Identyczna pisownia, forma. Mylą się już osoby podpisany jako parafianka a wypowiedż mężczyzny. No chyba że nastąpiła zmiana płci. Szkoda czasu na czytanie tych wypocin frustratów a brak moderatora sprowadziło forum do poziomu pralni
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Budżet gminy 2025 - drogi Bojano (9 odpowiedzi)

Witam. Niestety w budżecie gminy na 2025 modernizacja dróg w Bojanie wygląda cienko. Praktyczbie...

Przyłączenie Bojana do Gdyni (153 odpowiedzi)

Patrząc na obecny kształt gminy, przynależność Bojana do gminy Szemud wydaje mi się przestarzała....

Wybory na sołtysa (20 odpowiedzi)

Niedługo zebranie wiejskie na którym będziemy wybierać sołtysa. Czy są jacyś chętni oprócz...