OKAZJA!!SPRZEDAM LAKTATOR ELEKTRYCZNY AVENT
Witam, mam do sprzedania laktator elektroniczny ISIS iQ UNO który można zasilać z sieci,użyć zasilania bateryjnego lub odciągnąć pokarm ręcznie (po przekształceniu w laktator ręczny).
Laktator kupiony w styczniu tego roku i używałam tylko części elektrycznych, bo miałam wcześniej ręczny..posiadam paragon oraz
gwarancję.
Laktator wiernie naśladuje ruchy dziecka podczas ssania piersi, dzięki specjalnej, opatentowanej nakładce masującej silikonowa membrana w 100% gwarantuje ssanie powodując wypływ mleka z piersi, nakładka masująca dodatkowo stymuluje pierś do wytwarzania pokarmu, wygodny i łatwy w montażu i użyciu, może być zasilany bateriami lub sieciowo, może być używany jako laktator ręczny.
Pamięć elektroniczna rejestruje i powtarza indywidualny rytm odciągania pokarmu,zapewniając
maksymalny komfort.
W zestawie:
- 1 laktator elektroniczny z butelką 125 ml.,
- 1 podstawka/osłonka lejka,
- 2 dyski uszczelniające,
- 1 nakrętka na butelkę,
- 4 wkładki laktacyjne,
- 1 zestaw do przekształcenia laktatora elektronicznego w laktator ręczny,
- 1 zasilacz bateryjny
do tego dodaję gratis pół paczki wkładek latacyjnych bella, 12 próbek kremu nivea do pupy, mogę dorzucić jeszcze coś dla Malucha do 4 miesiąca życia:)
szczegóły na priv, czekam na wiadomości:))
Laktator kupiony w styczniu tego roku i używałam tylko części elektrycznych, bo miałam wcześniej ręczny..posiadam paragon oraz
gwarancję.
Laktator wiernie naśladuje ruchy dziecka podczas ssania piersi, dzięki specjalnej, opatentowanej nakładce masującej silikonowa membrana w 100% gwarantuje ssanie powodując wypływ mleka z piersi, nakładka masująca dodatkowo stymuluje pierś do wytwarzania pokarmu, wygodny i łatwy w montażu i użyciu, może być zasilany bateriami lub sieciowo, może być używany jako laktator ręczny.
Pamięć elektroniczna rejestruje i powtarza indywidualny rytm odciągania pokarmu,zapewniając
maksymalny komfort.
W zestawie:
- 1 laktator elektroniczny z butelką 125 ml.,
- 1 podstawka/osłonka lejka,
- 2 dyski uszczelniające,
- 1 nakrętka na butelkę,
- 4 wkładki laktacyjne,
- 1 zestaw do przekształcenia laktatora elektronicznego w laktator ręczny,
- 1 zasilacz bateryjny
do tego dodaję gratis pół paczki wkładek latacyjnych bella, 12 próbek kremu nivea do pupy, mogę dorzucić jeszcze coś dla Malucha do 4 miesiąca życia:)
szczegóły na priv, czekam na wiadomości:))