NAJLEPSZA! (1) Mimo, że nie jest to jakaś nie wiadomo znana szkółka, jest super! Wykładowca,... Agata ; ) Cena adekwatna do jakoci (1) Wybrałam tą szkołę głównie ze względu na niską cenę kursu. Niestety, nie mogę... Kasia Dobry instruktor p. Marcin Ramos (3) Marcin Ramos świetnie przygotował mnie do egzaminu. Jeździliśmy po drogach... Michał
POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) SERDECZNIE POLECAM.BARDZO MIŁA OBSŁUGA PAN ANDRZEJ WSPANIAŁY... AGNIESZKA B. Okey Jest Okey (1) Polecam, prawko na motor zdane za 1 razem! Instruktorzy godni polecenia,... S.S. Niepolecam (2) Z mojego doswiadczenia nie polecam tej szkoly. Zima wiecznie plac zasnierzony... .. dobra szkola :P (3) Bardzo dobra mila i profesjonalna nauka jazdy piosiadam prawko od 4 lat i... Krzysztof (byly kursant) okey dzięki (1) dzięki za profesjonalną prace,bez problemu zdałem za drugim razem, fachowa... Adam79 Trafiłem na super instruktora (1) Miałem wcześniej 3 instruktorów których wspominam tak sobie.Wreszcie trafiłem... Aleksander Stanilewicz kursantka - opinia (1) Cena mowi o jakosci kursu , nie jest to najgorsza szkola ale najlepsza... kursantka Profesjonalna szkoła godna polecenia :) (1) Polecam wszystkim którzy chcą nauczyć się jeździć, teoria prowadzona... Andzia K. POLECAM Z CAŁEGO SERDUCHA i daję głowę że się zda za 1wszym razem (1) do tej szkoły a raczej pod opiekuńcze skrzydła Pani Beatki Orciuch trafiłam... Patrycja Gołębiewska piękna chwila każdego dnia w moim samochodzie (1) Dziękuję za przesympatyczne nauczanie pani instruktor . Obecnie już sama... rozetka Bardzo dobrze (1) Teoria przeprowadzona szybkoi kompetentnie Pan wykładowca choć nieocdzienny... Michał Bielarczyk Gorąco polecam (1) Gorąco polecam tą szkołę. Można tu odnaleźć naprawdę fachową kadrę, zarówno w... Dorota K. Pan Jerzy (teoria) + Pani Beata (praktyka) (1) Duet nie do zastąpienia. Nie wiem jak inni instruktorzy w Okey (zawsze można... Maciej T Świetna szkoła! (1) Bardzo milo wspominam nauke w tej szkole. Elastyczne terminy, przystepna... Agnieszka bardzo dobra szkoła (1) Polecam wszystkim!!! Kto chce zdać i umieć jeździć niech zapisze się do... Patrycja bardzo dobra szkola (1) polecam ta szkole dzisiaj wlasnie zdalem jacde za pierwszym razem i powiem... Damian super szkoła (1) bardzo się cieszę że wybrałam tą szkołę jazdy. pan od wykładów bardzo... Misia