OKULARY UVEX i-vo

Witam,

na Allegro znalazłem gostka (Machonus) co sprzedaje okulary uvex i-vo.
Wydają mi się bardzo odpowiednie na rower - czy ktoś z Was moze używa ich podczas jazdy ?
Mają szeroki wybór szkiełek od niebieskich po bezbarwne i przeciwsłoneczne - raczej jestem zdecydowany na ich zakup tylko przydałyby mi się opinie na ich temat od użytkowników.

p.s. można je także zobaczyć i kupić na stronie www.xcSklep.prv.pl

Pozdrawiam
Griegori
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: OKULARY UVEX i-vo

No to zależy jaką jazdę wybierasz czy ostrą, czy może łagodną, jeśli ostrą to raczej by się tu gogle przydały, ale jeśli łagodną to okularki uvex'a będą w sam raz.

Jeżeli masz rower MTB-sprawdzą się!
Jeżeli masz kolarkę to nie bardzo-przy większych prędkościach wiatr i tak dociera za szybę-zdecyduj się raczej na jakieś okulary z serii uvex sport-te są dobre na każde warunki niezależnie od modelu. Pozdrawiam.

dzieki za info ale kupilem i-vo bo cena w sam raz jak na moją kieszeń i musze powiedziec ze sie super sprawdzaja a przy ostrzejszej jeździe gumka do okularków to juz mus ;)

Pozdrawiam

GK

Inne tematy z forum

Bagażnik na Hak (4 odpowiedzi)

Cześć, czy może jest szczęśliwym posiadaczem Bagażnika na hak firmy thule lub mont blanc a jeśli...

Zabezpieczenia i drzwi do piwnicy (22 odpowiedzi)

Hej. Na wstępie zaznaczam, że jestem w pełni świadomy tego, iż w piwnicy rowerów się nie...

Lekki rower trekkingowy - jaki? (144 odpowiedzi)

Witam, Poszukuję nowego lekkiego(gdyby był do 13 kg to byłoby ekstra, bo póki co widziałam same...