ON ZAPROSI NA SYLWKA SINGIELKE

EJKA

Zaprosze fajna ,sympatyczna dziewczyne na ZABAWE SYLWESTROWA otoz mam zaproszenie do jednego fajnego klubu w sopocie i chcialbym z niego skorzystac ...dobrze sie bawiac , wszelkie informacje odpisze na maila co do mojej osoby to
jestem brunetem mam 181 cm ,szczuply jakies 70-72kg ,oczy czarne i mam 29latek cos jeszcze chcialabys wiedziec chetnie
odpowiem na wszelkie pytania. hmm zazwyczaj obracam sie w tym samym towarzystwie znajomych i moze to glupie ze pisze ogloszenie na tej stronce ale nic nie mam do stracenia najwyzej jesli nie znajde singielki wowczas bede skazany na domowke u znajomych a tego w sylwestra chcialbym uniknac ,uprzedzam ze nie jestem desperatem tylko mam zwyczjanie malo czasu na poznanie fajnej i sympatycznej kobietki poza tym szukam dziewczyny , ktora zwyczajnie nie ma jeszcze planow sylwestrowych...domowki lubie lecz sylwka chcialbym spedzic w elegancki sposob i fajnej szampanskiej atmosferze ...jednak zaznaczam ze jednym z warunkow moich osobistych jest wczesniejsze spotkanie w realu np przy kawie czy winie ( moze lubisz cos innego) ....wowczas sama zdecydujesz czy sie tobie podobam i oczywisie ja bede mial ten sam przywilej

pozdrawiam
prosze o odpowiedzi z fotka bo lubie wiedziec z kim rozmawiam oczywiscie sie zrewanzuje..ale to nie znaczy
ze nie lubie ryzyka..... np spotkam siei w ciemno jak mnie zaintrygujesz...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: ON ZAPROSI NA SYLWKA SINGIELKE

moj mail goscik2@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

znaczy szukasz starej panny ???
fajna sympatyczna w wieku zbliżonym do twojego lub 2 lata młodsza nie występuje w przyrodzie bo ma już swojego partnera ale daj ogłoszenie w obwodzie kaliningradzkim i szukaj kogoś 10 lat młodszego to trafisz na fajną i sympatyczną do tego chętną na bycie partnerką.
Zawsze się dziwiłem że nigdy dłuuuuuuuuugiemu opisowi w takich ogłoszeniach nie towarzyszy fotka no ale to trzeba zobaczyć o co chodzi :-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

Wypraszam sobie... ja jestem o 3 lata młodsza od koleg i jeszce się nie uważam za starą pannę, a co więcej nie sadzę, żebym była niefajna lub tym bardziej niesympatyczna... ale co zrobic kiedy teraz faceci szukaja raczej ofiary na jeden numerek... nie wszystkim takie podejście pasuje i wybierają to piep*one singielstwo, czy jak tam to zwał.
Pozdrowienia dla wszystkich miłych panów:)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Oburzona ......jakże to sympatycznie ujełaś . Cóż mówią by
nie oceniać po pozorach. Więc ,życzę byś jak najkrócej
zostawała w ...... piep*one singielstwo, czy jak tam to zwał.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dziękuję serdecznie:)

Już mi ciut lepiej, gdy wiem, że ktoś mi tak miło życzy!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

napisz do mnie - masz zablokowany mail przez administratora :) rudapomarancza@gmail.com
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

juz dziala
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1