ONKOLOG trójmiasto

Witam

Bardzo potrzebuje jak najszybciej dostać się do onkologa w trójmieście jakiegoś dobrego ,sprawdzonego. Mój dziadek ma guza na płucu jak sie okazało niedawno , jest bardzo załamany ja również. Nie wiem co robić. Byliśmy w szpitalu specjalistycznym w Prabutach, gdzie dziadek spędził ponad tydzien. Zrobili mu wszystkie badania , nie powiedzieli nic konkretnego i wysłali z powrotem do domu. Powiedzieli tylko że dalej leczenie onkologiczne . Wiem że nie wygląda to dobrze, bardzo sie o niego martwię i nie wiem co dalej . Ja z kolei nie potrafię czekać z założonymi rękami i od razu pojechałam do szpitala w Gdyni żeby dowiedzieć sie czegoś , ale Pani powiedziała że mam przyjechac z tymi wynikami i zobaczy co da się zrobić. A dziadek nie dostał nawet skierowania do szpitala z poprzedniego szpitala w Prabutach , dali mu tylko wypis i dowidzenia...

Prosze o rady !! :( Bardzo się martwie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: ONKOLOG trójmiasto

no to szybciochem do tego szpitala z wynikami. Moze na tej podstawie dziadek "zakwalifikuje się" na leczenie szpitalne.
Co do onkologa. Ostatnio czytałam, że lekarzem roku (tak mi się wydaje)
został dr Janusz Wojtacki onkolog wybrany przez pacjentów, pracuje w Invikcie, gdzie jeszcze nie wiem.
To są tylko luźne podpowiedzi.
Bądź dobrej myśli, dziadka też trzeba pozytywnie ustawiać.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Dobry ortodonta (44 odpowiedzi)

dla osoby dorosłej, wada zgryzu, znacie kogoś?

dr Jarosław Nosowicz - neurochirurg - opinie (16 odpowiedzi)

Czy ktoś miał okazję poznać Pana Doktora? Jak wrażenia?

Co najlepszego na erekcję (6 odpowiedzi)

Co polecicie na erekcję?