Kuba - ocena (2) Pełen profesjonalizm Kuba Kamil - ocena (2) Bardzo polecam salon optyczny OOG. Jestem bardzo zadowolony z wizyty obsługa... Kamil Koming - ocena (2) The staff were helpful and the eye test was quick and professional I really... Koming
Jason - ocena (2) I am so satisfied with the service, The eye test was detailed and carefully... Jason Iza - ocena (2) perfekcjonizm i opieka na najwyższym poziomie Iza Oliwia - ocena (2) profesjonalna obsługa, jestem bardzo zadowolona! polecam️ Oliwia Natalie - ocena (2) Świetna atmosfera, a opieka którą Pani Oliwia otacza każdego klienta jest nie... Natalie Aleksandra - ocena (2) Profesjonalna obsługa, świetne doradztwo i ekspresowa realizacja. Polecam! Aleksandra Michał Markiewicz - ocena (2) Świetna obsługa, bardzo miła atmosfera. Z czystym sumieniem mogę polecić.... Michał Markiewicz BP - ocena (2) Bezkonkurencyjna oferta okularów! Gustowne i warte swojej ceny, a jeśli ktoś... BP Mikołaj - ocena (2) Z całego serca polecam ten salon optyczny! Profesjonalna obsługa, miła... Mikołaj Justyna - ocena (2) Miła i profesjonalna obsługa :) Justyna brtk - ocena (2) profesjonalnie, cierpliwie wytłumaczone, super obsługa brtk Mariusz - ocena (2) Polecam. Profesjonalne podejście do klienta . Mariusz Oliwia K. - ocena (2) Bardzo miła obsługa. Badanie wzroku wykonane bardzo profesjonalnie. Salon... Oliwia K. Maks - ocena (2) Z całego serca polecam salon OOG w Sopocie. Bardzo profesjonalne podejście do... Maks KB - ocena (2) Polecam , pełen profesjonalizm KB Grzegorz Kiliszek - ocena (2) Serdecznie polecam salon optyczny OOG! Profesjonalna i bardzo miła obsługa,... Grzegorz Kiliszek Natalia - ocena (2) Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Natalia Joanna - ocena (2) Jestem bardzo zadowolona z wizyty w tym salonie optycznym. Obsługa była... Joanna