Kupiłem od Nich alternator który po zamontowaniu ładował ale nie gasił lampki inf o braku ładowania na desce rozdzielczej samochodu.Podczas rozmowy z pracownikiem Euro-Starter dowiedziałem się że elektryk który montował alternator się na tym nie zna i po prawie 10min zgodzili się aby przysłać im ten alternator ale na mój koszt co też uczyniłem.Po 5 dniach odesłali mi alternator niby sprawny a telefonicznie poinformowali że alternator był dobry. Po zamontowaniu sytuacja z lampka się powtórzyła. Zadzwoniłem do nich ponownie i dowiedziałem się że na pewno uszkodzona jest instalacja elektryczna e samochodzie i nie będą sobie głowy zawracać moją reklamacją. Elektryk który montował ten "nowy" alternator wymienił regulator napięcia z prostej chinszczyzny na oryginalny i po zmontowaniu go do samochodu lampka zgasła. Żeby jeszcze było lepiej to wystawili mi na Allegro Negatywa z informacją abym zgłosił się do psychiatry . Krótko mówiąc CHAMY , NIEUKI , NACIĄGACZE . OSTRZEGAM PRZED WSPÓLPRACĄ Z TAKĄ FIRMĄ NASTAWIONA TYLKO NA KASĘ A KLIENTA MAJĄ W DU..E.