OSWALD - TRANS SP ZOO

Witam.Chcialbym sie dowiedziec czegos wiecej na temat firmy transportowej OSWALD - TRANS Sp zoo poniewaz dostalem z tej firmy propozycje a nie znam jej zupelnie.Chodzi mi o to iz jestem w naprawde ciezkiej sytuacji materialowej i finansowej i nie moge sobie pozwolic na zadna wpadke czy tzw. "mine".Bede wdzieczny za kazda informacje od ludzi ktorzy mieli z ta firma jakikolwiek zwiazek (atmosfera,wyplata pensji,zobowiazania itp)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: OSWALD - TRANS SP ZOO

Jesli jestes w tak ciezkiej sytuacji to lepiej omijaj ta firme szerokim lukiem.Po miesiacu cie zwolnia bez wyplaty.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

To chyba pomyliłeś firmy bo mi od dwoch lat płacą może paliwo pożyczałes .....he he he
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Firma jak każda transportowa raz lepiej raz gorzej,ale jedno trzeba im przyznać zatrudniaja od razu na stałe ,Umowa o prace no i stawki jedne z wyższych na rynku.
Można wyciągnąc niezłą kaske co prawda w dwóch ratch ale jest!!! a pracowałem i w GABERZE, Erontrans i w Fresh logstick no i do dzis nie dostałem kasy a człowieka traktuja jak smiecia OSWALD jest ok
polecam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Chcę przestrzec wszystkich chętnych do pracy u tego przewoźnika niestety nie jest to dobry pracodawca wypłaty pensji na raty i w wysokościach dogodnych dla spółki słowem nie wiesz kiedy i ile dostaniesz i czy w ogóle dostaniesz.
Aktualnie wiem o dwóch kolegach którzy sądzą się z nimi o kasę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Wynajem długoterminowy czy leasing? (32 odpowiedzi)

Poradźcie mi proszę. Potrzebuje auto typu bus - czym wieksze tym lepsze - roczny planowany...

Wypożyczalnia samochodów - gdzie w Pruszczu? (6 odpowiedzi)

Czy jest w Pruszczu Gdańskim wypożyczalnia samochodów?

pierwszy samochod (12 odpowiedzi)

czy seicento to dobry pomysł? a może polecacie coś innego, małego?