Witam wszystkich serdecznie!
Chcialbym w tym miejscu ostrzec wszytskich przed nieuczciwymi biurami podróży. Wycieczka byla do Tunezji. Poleciałam z dwiema siostrami i przyjaciółką. Powrót planowany był na piątek na godz. 12.00 i trzy godz. później miałyśmy być w Trójmieście, na lotnisku, z którego wylatywałyśmy na nasze wakacje.
jednak w czwartek o godz. 9.00 poinformowano nas, że za 4 godziny mamy być gotowe do wyjazdu na lotnisko. Bez żadnych wyjasnień, mnie i siostry zabrano na lotnisko dobę wczesniej niż obejmowała umowa i chcąc nie chcąc wróciłyśmy do nie chcąc wróciłyśmy do Polski. Żeby tego było mało, nei dowiziono nas do miejsca ustalonego w umoweie, tego z którego wylatywałyśmy, ale na lotnisku oddalonym o ponad 200 km od docelowego miejsca powrotu i nie zapewniono nam żadnego transpotu do trójmiasta, dokąd miałyśmy wracać dzień póżniej, zgodnie z umowa i planem wycieczki.

Zestresowane i wściekłe wrociłyśmy do domu i napisałyśmy reklamację do TRIADY. Właśnei otzryamłam odpowiedź, że TRIADA absolutnie nie poczuwa się do jakiej kolwiek winy!!!!!
Będę kontynuować rekalmację z Urzędem Ochrony Konkurencji i Konsumentów!