OTTO Zlodzieje, wyzyskiwacze, oszusci!!
Firma Otto na samym poczatku mydli oczy dobrymi zarobkami, fajnym miejscem zamieszkania, fajna praca. G..... prawda!!! Dopiero czlowiek dostej sie w ich lapy po przyjezdzie nie masz nic do powiedzenia, mieszkasz tam gdzie oni ci kaza i nie zawsze a w wiekszosci sa to warunki niezbyt ciekawe z niezbyt ciekawymi ludzmi, trafiaja sie recydywisci lub ludzie z jakas psychiczna choroba, wiem bo sama mieszkalam z takimi. Pace musisz wykonywac taka jaka ci dadza, z cieplej posadki jedziesz na zbieranie smici w miescie, jesli odmowisz dostaniesz odmowe pracy i 15 e kary,baby z biura ,wogle cie zlewaja,nie odpowiadaja na twoj tel,ty tracisz na dzownienie i sie denerwujesz, w ciagu chwili moga cie przezucic na inny osrodek np 300km dalej,tak np jak mnie,masz 30min na spakowanie sie i nie ma ze sie nie zgadzasz jesli nie to ochrona po ciebie przyjedzie,ogolnie praacujesz tam gdzie jest praca i kazda praca,zarobki jak odlozysz 100e na tydz to bedziesz sie cieszyc ze ci sie udalo, a jesli wogle nie mas zpracy i siedzisz na Flexpoolu z ich winy,bo nie maja dla ciebie pracy,odciazaja cie za domek i przy wyrownaniu jeszcze jestes im winna ja np bylam -20e smiech na sali,zrezygnowac z umowy tak szybko nie mozesz musisz miec 1m wypowiedzenia jesli nie ,to strasza cie kara 500e kary jesli maja twoje pieniadze nie wyplaca ich tobie,jesli nie maja mogien ci tylko postraszyc.Oni moga cie usunac kiedy tylko chca i o powrot do kraju martw ie sam,jesli chcesz przejsc do innej agencji zapomnij,nie zgodza sie!!gdybyscie tam byli takich histori jest miliony. Szkoda mi tych co pojchali do szklarni,+40 C,stoisz,po 10godz ,pracujesz za minimalna stawke,udreka praca niewolnicza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!