Obcy: Romulus

Temat dostępny też na forum: Obcy: Romulus
Opinie do filmu: Obcy: Romulus.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

badziew !

Sigourney Weaver ...film bez Ciebie to...gniot !
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 12

Dobry poziom

Bez opisywania Dla wszystkich fanów tego uniwersum - warto obejrzeć.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ale że co warto?

Pan chyba nie był w kinie na tym gniocie? Albo jest pan trzynastolatkiem i na pewno nie oglądał pan nigdy poprzednich części. Warto to zabrać dzieci na ten film w ramach lekcji jak można spitolić kultowy film.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Tragedia.

Film którego więcej nie obejrzę. Dwie godziny zabrane z życia ot tak, dla kilku fajnych scen, morza nudy i bezsensownych akcji.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 9

Dariuszu...

... nie idź tą drogą ;/
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Widać że z Ciebie du*a nie fan serii

Dobry i tyle
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Katastrofa

Chłopcze fan serii to poszedł by z bejsbolem po zwrot pieniędzy za bilety. Synku obejrzyj jedynke i dwójkę a potem filozofuj.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Katastrofa

Zdecydowanie popieram
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Obcy: Avengers

Kino zrobione dla nowego pokolenia. Fabuła - naprawdę dobry pomysł. Realizacja - a idź Pan. Początek dobry. Środek ogląda się jak mało wyszukane kino typu horror dla nastolatków. Końcówka ... może być. Ogólne wrażenie - rozczarowanie.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 4

Bzdura, fan serii, film dobra czwórka

Rocznik 1970
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Chrzanisz, lepszy od 3 i 4

Warto obejrzeć

Chłam

Opisać ten film da się jednym słowem: chłam. To co tu zrobili jest świetnym przykładem, jak można spektakularnie zje*ać świetny materiał źródłowy. A próby budowania nastroju "epicką, noepokojącą" muzyką są żenujące i nieskuteczne. Podsumowujac: dwie godziny życia i prawie pięć dych, których nigdy nie odzyskam.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6

Dokładnie tak.

Totalna katastrofa.

tak sobie myślę

film ok ...ale najbardziej żenujące to opinię znawców "Uniwersum Obcego" ...na piłce nożnej i ... Obcym zna się pół Polski ludzie ...strasznie się napinacie ;/
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Patchwork

6 w 1 na szczęście bez predatora.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Czyli nie zrozumiał, no trudno

Dziś to powszechne
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Imitacja

Ten film jest jak ładna plastikowa kopia orginału. Oglądać go będą 12+ na netflixie
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Żyjesz przeszłością, no cóż.

Dobry, dołączył do 1 i 2
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Katastrofa

Stracone pieniądze. To nie podobne do rydleya scota, chyba on sam tego nie oglądał. Najgorsza część obcego. Jaka obsada taki film. Naciągany gniot. Jestem fanem obcego od pierwszego i drugiego wydania które można oglądać dziesiątki razy. Wczoraj chciałem wyjść w połowie seansu i zwrócić się o zwrot kosztów i za popcorn i colę. Upadek kina gatunku. Szkoda bo czekałem z niecierpliwością a pozostał tylko niesmak.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

Bzdura

Jestem fanem serii, 1 i 2 kult ten ładnie uzupełnienia, 3 i 4 gorsza, Prometeusz pomysł fajny, ale znów realizacja w tyle. Mocne 4+
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Uwielbiam klimaty korytarzy i wnętrza statkow kosmicznych serii o obcym. Wogole jestem fanem filmow s-f i ten film spelnil moje oczekieania. Film jest zarąbisty pod względem technicznym i ma klimat.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Upadek

To są wypowiedzi dzieci którzy nigdy nie oglądali poprzednich odcinków.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Odcinek może być serialu

A to jest film pouczający wszystkich mądralo

Straszny badziew

Żadnej fabuły. Tak pobać się można. Niestety emocje nie wynikają z fabuły. Kilku śmiałków gania się po stacji z obcym. Jak wyskakuje zza rogu to jest strasznie. Słabo serio
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Gniot

Ale co polecasz?film dla dzieci?

Obcy:Romulus

Film trzyma w napięciu jest dobry. Po dwóch pierwszych filmach ten jest trzeci wpisujący się w historię.Polecam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

Chłopie co ty bredzisz?

Pewnie masz 15lat i nigdy nie oglądałeś poprzednich części.

Slabe

I na tym można wieczorem spokojnie się połozyć zacząć oglądać a po 20 min sam zasniesz
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Polecam!

Film trzymający cały czas w napięciu takie 8/10 , nie rozumiem innych komentujących. Chyba byliśmy na innym filmie...?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Synku

Widać chlopcze że nigdy nie byłeś na żadnym z poprzednich odcinków. Nie masz bladego pojęcia.

Upadek obcego

Przestrzegam wszystkich przed pójściem do kina na ten gniot Alvareza, to jest totalne nieporozumienie. Nie ma to nic wspólnego z serią obcego do której jesteśmy przezwyczajeni, film nie umywa się do żadnego z poprzednich części, nawet Prometeusza czy przymierza. Rydlay Scott to chyba po pijaku zatwierdził ten scenariusz. film nie budzi żadnych emocji, przez większość czasu wieje nudą, aktorzy to dzieci z bajek Disneya, miałem wrażenie że byłem na słabym spektaklu teatralnym, film powinien być dedykowany dla gróp szklonych na 10.00 w kategorii bajki. Widać totalny brak pomysłu na scenariusz, sceny żywcem zerżnięte z poprzednich wspaniałych produkcji. Film może podobać się dzieciom które przyjdą z rodzicami na kino familijne ale nie mężczyznom po pięćdziesiątce którzy chodzili tak jak ja na decydujące starcie po kilka razy. Panie Scott porażka, jak tak samo tandetny ma być gladiator to ja wysiadam z tego pociągu. Stracone dwie godziny i gigantyczne pieniądze za naczosy ( 50zl) to jest totalne przegięcie. Cena przekąski droższa od dwóch biletów na premierowy seans. Upadek kinematografii. Pozdrowienia dla Ryply.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Spoko film

Ma parę scen takich w stylu "zabili go i uciekł" ale jak nie będziemy się zastanawiać jak im się udało i polecimy dalej to ogólnie całkiem fajny film. Dla mnie jako osoby nie przepadającej specjalnie za SF to film super się oglądało. Nie żałuję, trzymał w napięciu i polecam się wybrać do kina.

Dawno już nie widziałem tak dobrego filmu , bardzo mi sie podobał , cały czas trzymał w napięciu , było czuć groze ,i dreszczyk emocji, coś niesamowitego, z pewnością obejrze go jeszcze nie jeden raz :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

Co?????

Ktoś zapłacił Ci za ten komentarz? Przecież to naciągany gniot.

Byłem, widziałem...

Szału nie ma ale mogło być gorzej

Dno!

Uwielbiam serię, ale ten gniot to zniweczył. Efekty specjalne jak sprzed 20 lat...

Inne tematy z forum

Rejs (4 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Rejs . Przeczytaj o filmie.

Joker: Folie à deux (21 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Joker: Folie à deux . Przeczytaj o filmie.

Reagan (7 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Reagan . Przeczytaj o filmie.