Obecny wójt

Kadencja powoli zbliża się do końca, więc czas na podsumowania. Czy nasz obecny wójt i jego ekipa zrobili przez te cztery lata cokolwiek dla Bojana?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

3..2..1... poszli!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wójt zrobił wiele dla Bojana. Np wybudował basen w Kielnie, wybudował rondo w Kielnie. Wyasfaltował ulicę Spacerową w Kielnie. Wymieniać można bez końca
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 12

No tak i korzystają z tego dzieci z Bojana, ja korzystam z ronda jak je zawożę, ale faktycznie rondo na Warszawskiej powinno być tylko dostępne dla mieszkańców Bojana idąc twoim tropem
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 5

rondo w Bojanie praktycznie blizniacze z tym w Kielnie. tam drobne roznice, ale nie czepiajmy sie helikopterow....
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 4

No i asfalt pod dom sobie zrobił. Ja tam codziennie korzystam jak jadę się przejechać w głębokie pole.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 7

Re: Obecny wójt

Ok, podajcie chociaż jedną rzecz która z inicjatywy wójta lub rady powstała ostatnio w Bojanie
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

S6;).
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Przypomnijmy, to on wywalczył odsunięcie S6 od Kielna i przysunięcie bliżej Bojana
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

No widzicie jak nam załatwił? Mamy bliżej do trasy kaszubskiej!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Tak, mamy trasę kaszubską za płotem a do wjazdu 3 km.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Z inicjatywy Wójta ludzie w Bojanie zrzucają się na płyty jomb.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (697 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

Zajęcia dla dzieci (4 odpowiedzi)

Dzień dobry. Czy ktoś z Państwa orientuje się, ma wiedzę na temat zajęć dla dzieci nie...

Telewizja naziemna (3 odpowiedzi)

Dzień dobry, czy macie sygnał telewizji naziemnej, u nas tylko nieliczne programy,brak m.in....