Obiad/impreza po cywilnym :)

Temat dostępny też na forum: Wesele
Cześć Forumowicze :)

Przeczytałam już tyle wątków, w większości nieaktualnych, dotyczących obiadu/sali/ ewentualnej imprezy i nadal mam mętlik, więc zwracam się z prośbą o pomoc...

Na początek napiszę, że ślub cywilny niebawem (w grudniu 2014), jesteśmy z Gdańska.

Po ślubie cywilnym chcielibyśmy zaprosić rodzinę (około 30 osób) na obiad później fajnie by było zaprosić znajomych na wódeczkę i dancing.

Szukam, jak najtańszej opcji. Czy Ktoś z Was próbował już takiego rozwiązania?
Macie jakieś propozycje sal i kucharek? Knajpy na później? A może jedno i drugie razem? Z grubsza chodzi o to, żeby za obiad wyszedł do 50zł/os. No i miejsce na potańcówkę też jak najtańsze...

Pzdr,
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: Obiad/impreza po cywilnym :)

Hej,

My robimy podobnie, też na 30 osób ale raczej ciężko będzie o coś około 50 zł... My rozważaliśmy obiad weselny a jednak skończyło się na małym weselu.
Organizujemy w goodingu menu 160 zł/osobę za całonocną zabawe moim zdaniem jest ok. można też wybrać tańsze menu, do tego miejsce jest piękne.

Jeżeli jednak chcecie sam obiad i macie możliwość dojazdu to może schabowy raz w Babim Dole? Koleżanka robiła chrzciny dla córeczki i zapłaciła po 60 zl/osobę i była bardzo bardzo zadowolona. Nawet jeżeli doliczycie transport może się to okazać bardzo tanią opcją. Do tego zaykają góre która jest tylko dla was wiec potańczyć też można:)

Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

jesli chodzi o kucharke to polecam milosniczkedomowejkuchni@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

W zamku w Rzucewie, wiem że organizują śluby cywilne wraz z imprezą po.
http://www.zameksobieski.pl/
Miejsce na pewno bardziej urokliwe niż usc;), choć nie wiem jak by to wyszło w grudniu;) gdyż ślubu udzielali w takiej drewnianej altance;). Latem wyglądało to bajecznie;)

Hejka :)
My niedawno braliśmy ślub cywilny, po którym zaprosiliśmy tylko najbliższą rodzinę i przyjaciół na uroczysty obiad do restauracji Hacjenda. Jedzonko było na serio pyszne, a ogólny koszt nie był wygórowany. Dodam, że ogólnie było 18 osób.

polecam tomino8204@wp.pl oni zrobią dobre jadełko za niedrogie pieniądze tylko musicie jakąś salke lub może remizie ogarnąć to wiem tez nie jest drogo a pan kucharz zawsze jest w stanie się dogadać

A ja polecę salę aura w Rębiechowie. za 120 zł/osoba zrobią wam obiad na półmiskach, zakąski, udekorują salę i będzie można zjeść i potańczyć w jednym miejscu.

Inne tematy z forum

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

wydruk zaproszeń - jaka drukarnia? (24 odpowiedzi)

hej :) mam już swój pomysł i projekt zaproszeń, jaka drukarnie polecacie? w której drukują tanio...

Garnitur ślubny dobrej jakości gdzie mogę kupić??? (99 odpowiedzi)

szukamy z moim przyszłym mężem dobrej jakości garnituru.... czy ktoś coś wie??