Obrzezanie - gdzie możliwe i ile kosztuje?

Witam! Gdzie w Gdańsku bądź okolicach mogę poddać się zabiegowi obrzezania? Chodzi o względy estetyczne więc nie będzie to refundowane - zatem jakie są orientacyjne koszty? Proszę o namiary!
pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Obrzezanie - gdzie możliwe i ile kosztuje?

serio ? mysle ze nigdzie poza prywatnymi gabinetami / klinikami.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

sprawdź w Swissmedzie :)
e-mail: swissmed@swissmed.com.pl

tel. (058) 524-15-00

DR Gondek (Gdynia - prywatnie 1500zl), przyjmuje w swissmedzie ale mozna sie umowic na wizyte w prywatnym gabinecie. robi naprawde 'ladnie'. u mnie bez zadnych krwiakow, krzywych ciec czy wogole. po 6 miesiacach blizny WOGOLE nie mozna wyczuc pod palce. super fachowiec.

Po dłuższym oczekiwaniu na zabieg - bo się zastanawiałem i przeszukaniu połowy internetu jestem po. Mało informacji na naszym Trojmieście, więc tak - u mnie wyglądało tak, że trafiłem do dr Michajłowskiego (Miał tutaj artykuł na tym portalu - nie jest gwiazdą, jak chcesz mieć profesjonalne podejście i wizytę na wysokim poziomie to polecam), on mnie zbadał i przesłał na zabieg do urloga takiego młodszego - Junga. Na wizycie, profesjonalnie - było dwóch lekarzy, spoko - zero wstydu i dziwnych komentarzy. Klasa. Obyło się beż żadnych hardkorowych powikłań, troszkę poblało (można poczytac na tych forach o obrzezaniu ogolnopolskich - praktycznie tak sie te etapy przechodzi) - ale teraz jest już ok. Jak sie zastanawiasz gdzie zrobić - to u nich moge polecić.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

a mozna zapytac po co taki zabieg, ze tak powiem " w praktyce" ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ktoś polecał Swissmed, ale odradzam. Przyszedłem zakrwawiony do szpitala. Miły portier/ochroniarz wskazał drogę do recepcji oddziału chirurgii. Apatyczny babsztyl za ladą gapił się w monitor i starał się ignorować mnie. Poprosiłem o wodę, serwetki, COKOLWIEK by wytrzeć rany z brudu... odbąknęła że lekarz zajęty. I że będę musiał zapłacić.Tak więc podejście do klienta jakie widzisz sam jest.

Inne tematy z forum

Środki na przedwczesny wytrysk (9 odpowiedzi)

Jakie znacie najlepsze sposoby na przedwczesny wytrysk? Ogólnie trochę zawiodłem się na...

Mój facet ma zaburzenia erekcji. Co robić? (4 odpowiedzi)

Na pewno zdarzyły wam się takie sytuacje z męską niemożnością... mam nadzieję, że wiecie co mam...

Penis Complete szukam opinii (6 odpowiedzi)

Szukam opinii o tym środku. Chce kupić coś na powiekszenie penisa. I zastanawiam sie nad penis...