Obsługa jest koszmarna!!
Szkoła ma nierzetelne podejście do klienta. Zapisałem się na zajęcia z włoskiego już w sierpniu, jednak dopiero w połowie października, na dzień przed rzekomym rozpoczęciem zajęć okazało się, że nie ma chętnych.Grypy nie będzie. Oczywiście nie byłem informowany w październiku o problemach z frekwencją. Zatem nową szkołę musiałem zacząć szukać dość późno, a można było tego uniknąć.
Na domiar wszystkiego, szkoła ma teraz problem z oddaniem 100zł zaliczki. I nieistotna jest tu kwota, ale to, że muszę się dopominać i, jak się okazało, czekać na przelew do 8 grudnia!! To jest zwyczajna kpina!
Moje doświadczenie jest pobieżne i mogę przypuszczać że świetnie uczą, jednak funkcjonowanie sekretariatu opiera się na krętactwie.
Na domiar wszystkiego, szkoła ma teraz problem z oddaniem 100zł zaliczki. I nieistotna jest tu kwota, ale to, że muszę się dopominać i, jak się okazało, czekać na przelew do 8 grudnia!! To jest zwyczajna kpina!
Moje doświadczenie jest pobieżne i mogę przypuszczać że świetnie uczą, jednak funkcjonowanie sekretariatu opiera się na krętactwie.