Obsługa klienta poniżej krytyki

Sklep zwrócił moją uwagę bogatym asortymentem firmy Riviera Maison. Zamówiłam jeden z produktów tej formy. Usłyszałam, że zamówienie zostanie zrealizowane z ciągu 8 tygodni (towar był już wyprodukowany i czekał na transport od Polski). Zostałam również poproszona o zapłacenie za towar podczas składania zamówienia. Tak też uczyniłam. Po upływie 8 tygodni nie dostałam żadnej informacji dotyczącej realizacji zamówienia. Po kontakcie telefonicznym z mojej strony uzyskałam informację, że zamówienie zostanie zrealizowane w ciągu następnych 3 tygodni. Po upływie 3 tygodni sytuacja się powtórzyła. Podczas ponownej rozmowy uzyskałam informację, że zamówienie najprawdopodobniej zostanie zrealizowane w ciągu kolejnego tygodnia. Tym razem się udało - do 3 razy sztuka - realizacja zamówienia trwała jedyna 12 tygodni. Obsługę klienta oceniam bardzo negatywnie. Jestem w stanie zrozumieć, że obsługa/właściciele sklepu mogą mieć ograniczony wpływ na transport od producenta. Aczkolwiek rzeczą dla mnie oczywistą jest informacja o niedotrzymaniu terminów realizacji zamówienia. Dlatego za karygodny uważam bark kontaktu w sprawie opóźniającej się dostawy towaru. Sklep polecam osobom bardzo cierpliwym.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Obsługa klienta poniżej krytyki

Mam podobne doświadczenie niestety. Zamówiłam krzesła miały być po 8 tygodniach,termin minął nikt się ze mną nie kontaktował. Skontaktowałam się telefonicznie nikt nie potrafił udzielić mi informacji o czasie realizacji zamówienia. Po kilku dniach oddzwoniono do mnie i poinformowano mnie,ze bedą 15 lipca. Jest 21 lipca i cisza!!! Nie polecam sklepu i są to moje pierwsze i ostatnie zakupy w House&More.

Re: Obsługa klienta poniżej krytyki House&More

Zamówiłem w tej firmie mebel który został przeceniony o 50 % Po upuscie kosztował ok 2000zł. Jak sie póżniej okazało po zamówieniu mebel był porysowany, wysłano mi specjalnie pomniejszone zdjęcia porysowań takie że nic tam nie widać.... Naciągają klientów jak mogą. Odradzam zakupy w tej firmie!