Obsługa poniżej jakichkolwiek standardów
Pracownik recepcji odpowiedzialny za wydawanie wyników nie może być aż tak niekompetentny i nieodpowiedzialny jak w moim przypadku! Pani z recepcji nie wydała mi wszystkich wyników biopsji, pomimo tego, że gdy je odbierałam podejrzaną wydała mi się treść wyniku i dopytywałam czy to na pewno wszystko. Pani zapewniła mnie, że tak i z tym mam udać się do lekarza. Gdy przyszłam już po wizycie u lekarza specjalisty (w AM) i z informacją, że jednak nie dostałam szczegółów badania histopatologicznego (bez tego nie można stwierdzić czy nowotwór jest złośliwy czy nie), nie było przeprosin tylko teatralne gesty ze strony pani z recepcji, która zaprzeczała, że to ona mnie obsługiwała. Po chwili niespodziewanie sobie przypomniała, a wyniki się znalazły i były też gotowe w wyznaczonym dniu. Kierownik obsługi klienta całą sytuację skomentowała rozbrajającym 'To mamy problem'. To musi być jakiś kiepski żart!!! Szkoda tylko, że nie za darmo, ale za MOJE (badanie prywatne) 160 złotych. Zdecydowanie odradzam korzystanie z tej placówki, obsługa jest niepoważna. Nie mam żadnych zarzutów do samego badania- doktor Siewruk-Kalicka