Obsługa

Pierwsza uwaga dotyczy Pań na recepcji. Mają one się za gwiazdeczki, a prawda jest taka, że siedzą tam za jakieś grosze i nawet uśmiechać do klientów im się nie chce. Mają ponure miny, szczególnie ta wytapetowana blond gwiazda. Na recepcji chaos i bałagan. Zdecydowanie nieprzyjemne powitanie gościa klubu. Przeciwieństwem są inne siłownie w trójmieście gdzie panuje zasada " klient nasz pan", bo to właśnie dzięki klientowi gwiazdeczko masz pieniążki na tony pudru, który masz na twarzy, dlatego następnym razem proszę uśmiechnij się i powiedz ładnie Dzień Dobry. Druga sprawa to trenerzy zatrudnieni u p. Zarębskiego. Przypakowani są - owszem, ale raczej nie nadają się do pracy instruktora. Nie wystaczy być napakowanym, żeby być instruktorem. Potrzebne są wyjątkowe zdolności interpersonalne, dobry kontakt z klientem, odpowiednie podejście i RÓWNE TRAKTOWANIE wszystkich klientów. Z moich obserwacji wynika, że trenerzy w Fitness authority, interesują się głównie kobietami, które zdecydowanie chcieliby... przelecieć. Wydaje mi się, że cały personel FA jest bardzo dumny z wykonywanego zawodu i widać to na każdym kroku :) Pycha!
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 4

Re: Obsługa

Gratuluję błyskotliwego komentarza!!!Po pierwsze jestem stałym klientem Klubu od początku istnienia i nigdy nie widziałem tam wytapetowanej blond gwiazdy a jeśli nawet by takowa była to chyba jest to dośc nieistotny(jak dla mnie) argument w wyborze klubu.Istotny jest sprzęt i oferta cenowa a nie wygląd pań z recepcji.Jeśli ci się Klub nie podoba to masz człowieku ten przywilej że możesz go zmienić i uczynić pracę pań z recepcji dużo przyjemniejszą.I tak dziewczyny wypruwają sobie flaki wieczorami przy tak dużej ilości klientów(która też o czymś świadczy) żeby jeszcze marnować czas na tak "przemiłego" klienta.Płakać nie będą.Jeśli chodzi o trenerów to widać tu w komentarzu wyraźną zazdrość.NIGDY mnie nie ignorowali i zawsze służli pomocą chociaż przy takim obłożeniu ludzi non stop biegają.Jest to jeden z lepszych klubów w których byłem a z reszta nie ma co porównywać bo wielkościa i sprzętem nie ma sobie równych.Do mnie panie z recepcji zawsze się usmiechają i służą pomoca.Pana komentarz jest niesmaczny i dziwię się że między kolejnymi seriami ćwiczeń poczynił pan takie obserwacje bo tam się przychodzi poćwiczyć a nie prowadzić badania socjologiczne.Komentarz bardzo krzywdzący i mocno niesprawiedliwy.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 15

Jestem podobnie jak Pan od początku istnienia klubu.
Niewątpliwie Pan pamięta, początkowy zespół trenerów, gdzie cały czas byli na sali. Wtedy również było dwóch trenerów obecnych. Trenerzy podchodzili do osób i poprawiali wykonywane poprzez nich ćwiczenia. Obecnie nie widzę sytuacji, gdzie trener podejdzie i powie, że dana osoba źle wykonuje ćwiczenie, o ile nie jesteś ładną dziewczyną. Jeżeli poprosisz o pomoc, to i owszem otrzymasz, o ile znajdziesz trenera na sali. Spójrzmy prawdzie w oczy, 80% osób na siłowni wykonuje ćwiczenie źle technicznie, ale nie poprzez luźne podejście tylko poprzez niewiedzę, którą powinni uzupełniać trenerzy. Oczywiście można wykupić zajęcia indywidualne, ale to jest skierowane do początkujących klientów, a ja chciałbym się dowiedzieć tylko kilka szczegółów.

Zgodzę się co do jednego jest to najlepszy klub w trójmeiście, ale tylko i wyłącznie pod względem ceny i sprzętu, co powoduje, że klub jest raczej skierowany dla osób zaawansowanych.

Co do innych wad niewątpliwie Pan pamięta groupona, i ilość osób która była przeogromna. Innym mankamentem może być muzyka na saunie, bo raz jej nie ma a raz jest - to akurat jest drobiazg, ale bardzo zauważalny. Czasem sprzęt potrafi być uszkodzony przez dobry tydzień (nie wspomnę tutaj o salach do Spinningu, gdzie rowery czasem robią co chcą).
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3

Witam
Jestem członkiem klubu od wakacji tamtego roku i wiele z tych wypowiedzi nie ma podparcia.
Nie ma nawet co komentować jak wyglądaja dziewczyny na recepcji one maja pracować i robią to jak najlepiej umieją.
Klub na wysokim standardzie i nie mam sobie równego w całej polsce i chyba sie troche w d*pach poprzewracał ze jest na co narzekać,oczywiście jak wszędzie są pewne mankamenty itd i wielu się nie dogodzi ale ilość ludzi tam uczęszczających i ich ciągły przypływ o czymś świadczy,ja nie mam na co narzekać z każdym problemem uderzam odrazu do recepcji lub do trenerów i zawsze mam odpowiedz i pomoc,czy to w włączeniu głupiego telewizora czy też sauny,lub tego jak nie wiem jak ćwiczyć.Zawsze z uśmiechem i nie mam od razu jest pomoc.
Tak więc kolego jak chcesz dowiedzieć sie kilku małych szczegółów to zbierz się na odwagę i sam poproś o pomoc - poproś o instruktora w recepcji lub bezpośrednio zagadaj z którymś z chłopaków.
Co do sprzetu i jego napraw to faktycznie czasem naprawy trwaja zbyt długo,ale z tego co sie orientowałem to wszystko odpowiada z to servis na który czasem sie czeka-jak to było w przypadku z bieżniami o które osobiście pytałem.

Z gruponem mam nadzieje ze już więcej takich akcji nie bedzie bo to faktycznie była przesada!!!

Fajnie pisać zza monitora i byc anonimowym i jechać po innych,co i tak nie zmieni nic,i tylko jeśli osobiście zainterweniujesz możesz cos zyskać i zmienić w własnej opinii.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 9