Obsluga

Temat dostępny też na forum: Canei
Jestem stałą klientka i z tym komentarzem dosyć długo się powstrzymywalam ale straciłam cierpliwość. Chodzi o panią z obsługi ( nie znam imienia )o pełniejszym rozmiarze. ..Nie miła, nieuprzejma, nie dokładnie czyści łóżka ,umawiając się telefonicznie na konkretną godzinę zawsze czekam przynajmniej 10 a zdarzyło się ze 15.min.wtedy akurat łóżka zajmowały koleżanki tej pani.Na moje delikatne zwrócenie uwagi ile to jeszcze potrwa odparła (wręcz burknela)jak się czas skończy. ..Omijałam dalekim łukiem gdy akurat miała ta pani dyżur ale bez przesady ,ile można. Dzisiaj już mnie (wkurzy . ....a).Po miesięcznej przerwie chcąc się zrelaksować pani powitała mnie miną s****....acego kota (za przeproszeniem )rozumiem że można mieć zły dzień czy dwa ale non stop?Bardzo psuje wizerunek firmy,i to nie tylko moje zdanie.znam wiele osob korzystających z solarium i maja identyczne odczucia.Slyszalam tez jak dostala od jednego klienta reprymende ale chyba nie pochwalila sie tym szefostwu.Mimo tego miejsce polecam gorąco, pozdrowienia dla drugiej Pani Joli,bardzo fajna miła aż się chce wracać gdy ma akurat dyżur.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Obsluga

tylko ciekawe jakie to solarium...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Obsluga

? ? ? ??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0